Veraska
Fanka BB :)
przynajmniej nam teraz wesoło, tak na wieczórHehe tys je udana
a co u Ciebie, jak sytuacja z mężęm, i gdzie Twoje zdjęcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przynajmniej nam teraz wesoło, tak na wieczórHehe tys je udana
Pewnie troche humoru nam sie przydaprzynajmniej nam teraz wesoło, tak na wieczór
a co u Ciebie, jak sytuacja z mężęm, i gdzie Twoje zdjęcie?
Czyli zatęsknił za żonką podziwiam za upór i wytrwałość, bo u mnie to zazwyczaj ja pierwsza wyciągam rękę do zgody.Pewnie troche humoru nam sie przyda
Maz w pracy a on pracuje w systemie 24h. Pisalismy sms ale i nawet tam sie wadzilismy. Potem na chwile przyjechal do domu bo byl w okolicy i przyszedl i dal buzi bo mowi ze chce sie pogodzic ale ja mu nie popuszcze i jutro bedzie musial ze mna pogadac zanim na dobre stosunkowo sie pogodzimy
Co do zdjecia usunelam bo stwierdzilam ze po co mam straszyc hahaha
To widze ze tak jak ja jestes ze slaskaByła koleżanka na płoty;p
Ehhh! Mąż dziś nie wraca może jutro ;( zobaczymy jaka pogoda bd jutro w Częstochowie
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja jestem bardzo uparta i pamietliwa wiec przewaznie moj maz przychodzi do mnie 1. Choc nie powiem ze czasami zdaza i mi sieCzyli zatęsknił za żonką podziwiam za upór i wytrwałość, bo u mnie to zazwyczaj ja pierwsza wycięgam rękę do zgody.
Zdjęcie, szkoda, bo było lux
Mąż jest tam w delegacji. Robi mostyTo widze ze tak jak ja jestes ze slaska
Hehehe...skąd ja to znam...Mam podobnie, gdy umawiam się z kimś. A mi tutaj mąż teraz co chwilę próbuje zajrzeć co takiego piszę. I twierdz,że jak przechodzi obok to zmieniam strony.Oj ja jestem bardzo uparta i pamietliwa wiec przewaznie moj maz przychodzi do mnie 1. Choc nie powiem ze czasami zdaza i mi sie
Wczoraj bylam w kinie z kolezanka i praktycznie caly dzien przed kinem z nia pisalam na tele to moj maz juz ze czy Ty aby napewno idziesz z kolezanka do kina...hahaha
A Ty widze za niedlugo urodzinki masz ktore stukna latka?
A czyli nie ze slaska jestes;p A skad?Mąż jest tam w delegacji. Robi mosty
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom