ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ja dokładnie wioskowa jestem mieszkam koło Ząbkowic śląskich miasto krzywej wierzyA czyli nie ze slaska jestes;p A skad?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dokładnie wioskowa jestem mieszkam koło Ząbkowic śląskich miasto krzywej wierzyA czyli nie ze slaska jestes;p A skad?
Ja bym zrobila jutro bo w sumie co 2 dzien zawsze robilam testy.Hej kochane. Mogę prosić Was o pomoc. Zobacz załącznik 824632 odstawilam tabletki anty 3 czerwca. Miałam cykle 29,27 i 31. Dziś jest 32 dc i @ brak. Robiłam test płytkowy w poniedziałek był negatywny. Czy jak zrobię jutro test to może już coś wykazać? Czy mam jeszcze czekać? Tym razem kupiłam sobie test strumieniowy. Pozdrawiam was serdecznie. I z góry dziękuję za pomoc.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Też myślałam żeby jutro zrobić, ale się boję. No ale chyba to za wcześnie nie będzie?Ja bym zrobila jutro bo w sumie co 2 dzien zawsze robilam testy.
Hahaha tez tak mam. Jak mezowski przechodzi kolo mnie to zerka i zawsze twierdzi ze wylanczam cos.Hehehe...skąd ja to znam...Mam podobnie, gdy umawiam się z kimś. A mi tutaj mąż teraz co chwilę próbuje zajrzeć co takiego piszę. I twierdz,że jak przechodzi obok to zmieniam strony.
Tak, już niebawem 32 ( niestety stara d--a jestem już hehehe , a dwa dni wcześniej moja córka skończy 3 latka.
Ale fajna dziolcha jestesJa dokładnie wioskowa jestem mieszkam koło Ząbkowic śląskich miasto krzywej wierzy
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A czyli nie ze slaska jestes;p A skad?
Z tego co wiem to testy juz wczesna ciaze wykrywaja. A bete niechcesz robic?Też myślałam żeby jutro zrobić, ale się boję. No ale chyba to za wcześnie nie będzie?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam kiedy teraz niestety . A w sobotę wesele i wolałabym jednak wiedzieć czy jestem w ciąży [emoji173]️[emoji173]Z tego co wiem to testy juz wczesna ciaze wykrywaja. A bete niechcesz robic?
[emoji7] [emoji12] [emoji13]Ale fajna dziolcha jestes