reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Po pobraniu cytologii trochę krwawiłam ale już jest chyba Ok teraz do poniedziałku czekać na zrobienie bety jeśli @ nie przyjdzie

Bede czekala na recenzje;) A tak wogole ile masz lat?
Genialna bajka :) najlepszy byl motyw jak byla uzyta broń ostateczna to zamiast wybuchu czy coś wyskoczył wielki szarobury kot xD całe kino beczało ze śmiechu xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia no wlasnie ten kot w zwiastunie jest pokazany. Czyli warto bo smiesznie bedzie;) My idziemy w niedziele.
No i jak owulacja sie zbliza to chlopa w obroty bierz:p

Ja dzis 2 dzien okresu i leje sie ze mnie jak z zbijanej swini do tego brzuch tak bolal ze szok.

Czesc dziewczyny. Mam na sprzedaz Inofem 54saszetki i dla mezczyzn Profertil 40tabletek ktore zostaly mi ze staranek. Jakby ktoras byla zainteresowana priv bo szkoda zeby mi sie marnowaly.

reklama
Do góry