reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O i prawy jajnik zaczyna mnie kłuć

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Owulka;)?
Cmi mnie i kluje dzis tez

Owulka;)?
Cmi mnie i kluje dzis tez
Być może mi się zbliża. Ogolnie to oprocz jajnika to mnie w podbrzuszu ćmi. Może te moje skurcze jelit to jakis objaw owulacji zblizajacej? Kojarze ze pare razy tak przed owulacja mialam.Działaliśmy wczoraj i przedwczoraj tak że do jutra kolejna porcja żołnierzyków dojrzeje. A że mamy na jutro miły wieczór zaplanowany....hehe....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej. Potrzebuje pomocy;) tzn pomocy może to dziwnie brzmi. W skrócie mam 2 dzieci. 6 i pół i 3 latka. Mąż zaczął temat 3 dziecka. Zawsze oboje chcieliśmy 3 dzieci. I że już najwyższa pora żeby nie było wielkiej przerwy. Nie wiem już co myśleć. Może wy coś doradzicie?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dajesz rade z 2 to dasz rade i z 3. Ale tez musisz chciec tego 3 dziecka;)

Mnie dzisiaj a wlasciwie od dwoch dni mecza cos jakby skurcze w okolicach pępka albo tuż powyzej a po wizycie w kibelku czuje niemala ulge. Zaparcie czy co? Nie umiem tego określic :/ cieszę sie wyjsciem do kina z mloda na to Ninjago dzisiaj i to zapewne moja nerwica daje znac o sobie w teb sposob bo niby jak inaczej mam to sobie wytlumaczyc? W zasadzie oprocz tego skurczu nic mi nie jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Daj znac czy fajne bo synek tez chce isc na to do kina;)

Daj znac czy fajne bo synek tez chce isc na to do kina;)
Jasne :) o 17:40 mamy seans :) my to od dwóch czy trzech lat namiętnie oglądamy obie Ninjago tzn wszystkie odcinki serialu dodatkowe filmiki gazetki i zestawy Lego :) a o filmie jak tylko sie dowiedziała że będzie to nie bylo mowy o pójściu w inny dzien niz w dzień premiery :))

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry