alunia87
Fanka BB :)
U mnie szwagierka z 3 ,a się nie starali[emoji53]i jeszcze nie zadowolona ,bo trójki dzieci nie chciała .No nie ma sprawiedliwości tyle ,ze dużo u mnie jest mojej winy,bo powinnam szybciej zrobić wyniki ,a ja zrobiłam tylko cytologia ,tsh,morfologie.Dopiero po stracie pod koniec stycznia troszke się wzięłam za siebie i zaczęłam szukać przyczyny i zmieniłam lekarza.Dużo tu też winy lekarza,bo myślą ,ze jak cykle w miarę regularne to nie ma problemu.Ja tak miałam usg bez żadnych zmian ,endometrium ładne,a ciąży brak.Teraz myślę ,ze jak zajde do końca roku to będzie dobrze.Mam wielka nadzieje ze przyjdzie i na nas czas, ja tez od ponad dwoch lat sie staram a z pierwsza ciaza to w pierwszym cyklu sie udalo bez zadnych testow itp wynalazkow wkurzam sie zawsze bo moja 4 lata mlodsza siostra tak samo sie starala od ponad dwoch lat z tym ze zaszla od razu i corka ma 2 latka i teraz jest w ciazy z 3 dzieckiem, 9 tydzien jej leci a ja nic i nic od tego czasu, i gdzie tu sprawiedliwosc nie??? az mnie wkurza jak gadamy przez Skypa i mi brzuch rosnacy pokazuje, masakra jakas
( zazdrosc mnie zrzera)
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom