reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kochane mam do was pytanie. Jak już udało się wam zajść w ciążę to kiedy i jak przekazaliscie informacje starszemu dziecku? Od razu czy czekałyscie aż usłyszycie bicie serduszka? Ja jeszcze nie wiem czy się udało czy nie. Ale jestem ciekawa jak wy poradziłyscie sobie w tym temacie. Buziaki

reklama
@limonka8721 Na szczęście mój 11 miesięcznika daje mi się wyspać i mam nadzieje, ze mu się to nie zmieni.
Zobaczy czy po kolejnej przytulance wystąpi krwawienie?
@melisa129 Nie pomogę w tej kwestii, bo mam małego syna, który nie kojarzy jeszcze

@limonka8721 Na szczęście mój 11 miesięcznika daje mi się wyspać i mam nadzieje, ze mu się to nie zmieni.
Zobaczy czy po kolejnej przytulance wystąpi krwawienie?
@melisa129 Nie pomogę w tej kwestii, bo mam małego syna, który nie kojarzy jeszcze
Rozumiem. Mój w grudniu skończy 6 lat [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym poczekała z informowaniem starszego dziecka, niech potwierdzi lekarz, czy wszystko ok i jesli się uda to przeczekać pierwszy trymestr.
Trzymam kciuki! :)
No właśnie jeśli się w ogóle uda. To boję się za wcześnie powiedzieć bo wiadomo że różnie bywa a z drugiej strony ciężko wytrzymać bo ciekawa jestem reakcji tip [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam sobie po tygodniu test na pamiątkę:) Mam jeszcze test po pierwszym synku.
Teraz ewidentnie widać dwie grube kreski ❤️

Załączniki

• IMG_1520.JPG
    IMG_1520.JPG
    1 004,7 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Melisa ja małej jak tylko poszłam na usg to powiedziałam od razu ze będzie starsza siostra , była ze mną widziała fasolkę w 4d i była zadowolona.
Moja córka ma prawie 6 lat :) i nie jest zazdrosna ani nic.
Zapewne po porodzie troszkę ja weźmie hehe

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry