Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ma fajny, mały brzuszek a w nim Stasia
O to tak jak ja1990
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
i tak jak jaO to tak jak ja
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poważnie, też nie sądziłam, a co chwilę słyszę, że ktoś nazwał córkę Helenka@Lanvin wez mnie nie denerwuj, ze popularna sie robi Helena bo szukalam imion malo popularnych. W zadnym rankingu Helena nie miescila sie nawet w pierwszej 20-30stce i to mi odpowiadalo
Julki, Hani, Zosie to slicznie imiona pod warunkiem, ze polowa osiedla tak nie ma na imie
A imie wybralismy juz w tamtej ciazy i tak mi sie marzy, zebym mogla go w koncu uzyc [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak ja1990
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A mi się wydawało,że Ty 89O to tak jak ja
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie oni powinni załatwiać duplikat?i tak jak ja
Ale się zdenerwowałam dzisiaj. W pracy zgubili moje zwolnienie! Cholera jasna!! i to przypadkiem wyszło, bo musiałam załatwić zaświadczenie o ciąży.. i koleżanka zaniosła i pani mówi, że pewnie zaraz przyniosę zwolnienie, a ona że jak to, że ona dawała już zwolnienie.
Poczytałam trochę i mam nadzieję, że się jakoś to wyjaśni.. Najlepiej jakby znaleźli zwolnienie, bo jak nie to będę musiała iść po ksero w piątek, a raczej jechać ;/