Lanvin
Fanka BB :)
Mały ma do twarzy filtr 50, a od teściowej pożyczyłam krem z filtrem 30, ale to jakiś drogeryjny, jak jeden dzień go smarowalam to nic mu się nie stanie. Muszę teraz zamówić na stronie Gemini Dermedic Sunbrella.@judytka777 gratuluje!!! super sie spisali
Ooo to rozumiem, ze spotykamy sie na lutowkach? [emoji1]
@Lanvin no gdzie chudzina, taka akuratna jestem chociaz wg mnie nadal za duzo tluszczu a za malo miesni mam. Jutro jak zdarze to na basen pojde, skore ujedrnic, popracowac nad celulitem i spalic troche kalorii [emoji1377]
W czwartek bylam na dlugiej wycieczce rowerowej z K i tak mnie tylek i kuciamba bola, zd dzisiaj nad morze to z buta musielismy isc bo nie dalam rady na rower wziasc [emoji23]
Kurcze a jakim filtrem sie smarowaliscie, ze nie dal rady?! [emoji33]my serio nie czulismy tego slonca, dopiero pod domem poczulam, ze mnie ramiona pieka. Bardzo trzeba uwazac :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na szczęście nie aż tak jak Paraplu@Paraplu masakra. Ciężka noc przed Tobą.
@judytka777 gratulacje dla panów. Fajnie, ze maja wspólna pasje. Tylko pozazdrościć.
@Lanvin wy tez tak mocno spaleni??
A pisała gdzieś o tym?Ponoć wody Jej się saczyly, a to bardzo niebezpieczne i niestety dość często tak się kończy...:/1
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, coś w tym jest...doczytam Was i idę robić kawę [emoji14]
Daj znać po wizycieMy o tej porze serduszkowalismy. Teraz jedziemy do gina na monit zobaczyć co tam się dzieje i po leki.
@StorAnia dobrze, ze @ przyszła. Ale dlugo się naczekalas. Jaki plan na ten cykl??
Nie wierzęu mnie już po ptakach żaden z 4 pęcherzyków się nie zapłodnił ....
temp spadła z 36,90 na 36,71 27 dc 11dpo
masakra
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom