judytka777
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest dla nas szansa :* byłabyś lutówką, czy jeszcze styczniówką?Hej dziewczyny wczoraj miałam termin okresu i nie dostałam.boli mnie brzuch.jak dziś nie dostanę to jutro zrobię test.trzymajcie kciuki
@Lanvin za Ciebie tez trzymam kciuki.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czekam [emoji14] jak jutro nie spadnie, to zrobię najwyżej jutro lub w środę. Ale jutro nie wiem, czy będę miała kiedy kupić test, bo prosto z pracy jedziemy z małym do szkoły na zebranie i diagnozę przed 1 klasą.
Gdzie na to szkolenie jedziesz??@Lanvin @judytka777 trzymam kciuki moooocno Oby to było to
Wesele było takie sobie, kiepski diżej nie umiał rozruszać towarzystwa. Siedzieliśmy jak te d... na weselu do 3 nad ranem. Wczoraj padaliśmy ze zmęczenia.
Dzisiaj czwarty, przedostatni dzień z clo. Nie czuję specjalnych skutków ubocznych. Jestem może trochę bardziej osłabiona. Poza tym ok. Dzisiaj jadę na 4 dniowe szkolenie, a mogę tylko bezalkoholowe, więc nie będzie fajnie A po powrocie zabieramy się z mężusiem do produkcji dziecia i mam nadzieję, że clo pomoże i jakieś jajco się wykluje Miłego dnia staraczki
Dopiero 8dpo, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć :*Hejka z rana
@Lanvin no no coś tu się szykuje [emoji14] Trzymam kciuki
@Paraplu ja też miała "problem" z interpretacją Twojego zdjęcia heheh.... Fajnie to wyszło
@Spark Trzymaj się i mleko czosnek miód i do wyrka.
Ja dziś 74 dc i chyba zbliżam się do @. Wczoraj wzięłam ostatnią Luteinę i czekam. Myślę że przyjdzie wredota gdzieś w okolicach dnia Mamy brzuch mnie pobolewa więc raczej się nie udało ale niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Jedno co mnie zastanawia to szyjkę mam bardzo wysoko a zawsze przed @ była nisko, ale pewnie jeszcze się obniży. No nic już nie będę smęcić tylko grzecznie czekam
Zobacz załącznik 807502
Za wszystkie trzymam mocno kciuki
Miłego dnia
Wiesz co chyba styczeń ale ja i tak cc bym miała więc wcześniej.także styczeń jak już[emoji5] oby mam się udało!!Jest dla nas szansa :* byłabyś lutówką, czy jeszcze styczniówką?
Ja czekam [emoji14] jak jutro nie spadnie, to zrobię najwyżej jutro lub w środę. Ale jutro nie wiem, czy będę miała kiedy kupić test, bo prosto z pracy jedziemy z małym do szkoły na zebranie i diagnozę przed 1 klasą.
Gdzie na to szkolenie jedziesz??
Dopiero 8dpo, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć :*
Ja to mam jakiś rozstrój żołądka, muli mnie kolejny dzień, tak mi niedobrze od rana i do toalety mnie często goni...to pewnie ze stresu przed @ [emoji14]
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej! Zawsze miałas takie długie cykle? Pomijając sprawę starań... Myślę że to jest bardzo fajne! [emoji4] @ raz na 3 miesiące...Hejka z rana
@Lanvin no no coś tu się szykuje [emoji14] Trzymam kciuki
@Paraplu ja też miała "problem" z interpretacją Twojego zdjęcia heheh.... Fajnie to wyszło
@Spark Trzymaj się i mleko czosnek miód i do wyrka.
Ja dziś 74 dc i chyba zbliżam się do @. Wczoraj wzięłam ostatnią Luteinę i czekam. Myślę że przyjdzie wredota gdzieś w okolicach dnia Mamy brzuch mnie pobolewa więc raczej się nie udało ale niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Jedno co mnie zastanawia to szyjkę mam bardzo wysoko a zawsze przed @ była nisko, ale pewnie jeszcze się obniży. No nic już nie będę smęcić tylko grzecznie czekam
Zobacz załącznik 807502
Za wszystkie trzymam mocno kciuki
Miłego dnia