reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć :*

Ja tak na szybko, bo musze z samochodem na serwis jechać, spodziewałam się dzisiaj spadku, bo jest 13dpo, a tu temp wzrosła...byłam przekonana, że spadnie :o

1495429572-aaaaaa.png

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki!!! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a ja znowu plamie ehh jednak nic z tego cyklu Noe będzie
Który dc dziś??

Wiesz co chyba styczeń ale ja i tak cc bym miała więc wcześniej.także styczeń jak już[emoji5] oby mam się udało!!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wychodzi 2.02 :) ja też cc :) ale na wątek mam lutowych bym poszła, bo na styczniówkach dziewczyny juz zżyte :)

Trzymam mocno kciuki!!! [emoji4]

Dziękuję :*

Hejka z rana:)

@Lanvin no no coś tu się szykuje [emoji14] Trzymam kciuki :)

@Paraplu ja też miała "problem" z interpretacją Twojego zdjęcia :) heheh.... Fajnie to wyszło :)

@Spark Trzymaj się i mleko czosnek miód i do wyrka.

Ja dziś 74 dc i chyba zbliżam się do @. Wczoraj wzięłam ostatnią Luteinę i czekam. Myślę że przyjdzie wredota gdzieś w okolicach dnia Mamy :( brzuch mnie pobolewa więc raczej się nie udało :( ale niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Jedno co mnie zastanawia to szyjkę mam bardzo wysoko a zawsze przed @ była nisko, ale pewnie jeszcze się obniży. No nic już nie będę smęcić tylko grzecznie czekam :)
Zobacz załącznik 807502

Za wszystkie trzymam mocno kciuki :)

Miłego dnia :)
A co jest powodem tak długich cykli?? Lekarz nic z tym nie robi?? Wiem że tabletki anty regulują cykle ale w naszym przypadku to bez sensu...

Jak się nie starałam to chętnie bym miała tak długa przerwę między @

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Zawsze miałas takie długie cykle? Pomijając sprawę starań... Myślę że to jest bardzo fajne! [emoji4] @ raz na 3 miesiące...

Wiesz zdarzały się cykle około 50 dni ale aż tak długiego to chyba nie miałam :( Przed pierwszą ciążą miałam około 36 dni a po ciąży tak się rozregulowały :(

A co jest powodem tak długich cykli?? Lekarz nic z tym nie robi?? Wiem że tabletki anty regulują cykle ale w naszym przypadku to bez sensu...

Regulują, ale jak odstawisz, to znowu może być problem... Mi dong wyregulował :) ja po tabletkach teraz miałam takie długie cykle, po odstawieniu 46, 56, z dongiem już 49, 40 i teraz 30 :)

Hormony w normie, w środku też wszystko OK. Po prostu chyba taka moja natura, genetyczne po mamie lub stres tak na mnie działa. Ginekolog przepisał na razie Luteinę 5 dni po jednej przez trzy cykle. I wtedy zobaczymy co dalej jeśli nie zajdę w ciążę.

Cześć dziewczyny

Jakoś ostatnio doła złapalam i się nie odzywalam ale podczytuje Was na bieżąco :)

@Lanvin piękny wykres, chyba wszystkie już widzimy Cie z brzuszkiem :)

@judytka777 też zaciskam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Paraplu wczorajszy tekst o sluzie i fota też mnie rozbroila [emoji23][emoji23][emoji23]

@gabrika a Ty gdzie się ukrywasz?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin jak się bronisz przed ciążową interpretacją objawów- mistrz. Tak już do porodu będzie?

Powinniśmy zacząć starania w weekend, ale młoda nie dała. Oby dziś się udało, bo w tym tygodniu mam płodne, a potem szpital z córką, więc choć częściowo trzeba cykl obstawić

reklama
Cześć dziewczyny

Jakoś ostatnio doła złapalam i się nie odzywalam ale podczytuje Was na bieżąco :)

@Lanvin piękny wykres, chyba wszystkie już widzimy Cie z brzuszkiem :)

@judytka777 też zaciskam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Paraplu wczorajszy tekst o sluzie i fota też mnie rozbroila [emoji23][emoji23][emoji23]

@gabrika a Ty gdzie się ukrywasz?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Co się dzieje, misia? Który dziś dc? :*

@Lanvin jak się bronisz przed ciążową interpretacją objawów- mistrz. Tak już do porodu będzie?

Powinniśmy zacząć starania w weekend, ale młoda nie dała. Oby dziś się udało, bo w tym tygodniu mam płodne, a potem szpital z córką, więc choć częściowo trzeba cykl obstawić
Jak do środy temp nie spadnie, to nie będę się bronić [emoji14] zastanawiam się, czy robić test, czy po prostu od razu na betę iść, bo i tak bym szła :)

Czemu z córką do szpitala idziesz? Przegapiłam chyba jak pisałaś :(

Do góry