@mystery az mi cisnienie sie podnioslo! [emoji35]
Absolutnie sie nie zgadzaj na czyjes żadania! Nie, nie,nie! Oni nie maja prawa decydowac za Was!
Przygotowania do slubu to stres, nawet nie wiesz ile ciezarnych po swoim weselu trafia do szpitala. Przygotowania to stres a wesele to stres i ogromny wysilek. Na weselu ludzie oczekuja, ze para mloda bedzie do samego konca a co jak bedziesz sie zle czula? Wyjdziesz o 23 do domu mowiac "Sorry 200 ludzi, ide do domu polozyc sie".
Nie ma gwarancji, ze ciaze bedziesz przechodzic bezproblemowo, moze bedziesz musiala sie oszczedzac albo wyladujesz w szpitalu tuz przed slubem, i co? Slub bez panny mlodej? Przekladanie terminu i stracenie zaliczek? Wyprawka to duzy wydatek i marnowanie kasy w takim wypadku to glupota.
Nie ryzykowalabym swoim i dziecka zdrowiem dla "Co ludzie powiedza.".
To moje zdanie, jesli masz podobne to musicie byc stanowczy bo wejda Wam na glowe.
@mfifi04 a czemu wesele w piatek? To takie nietypowe chyba
@Sonia30 hejo
@Kurcia a co studiuje maz?
Ja tez mam strasznie leniwy dzien, jeszcze pies mi spi na kolanach i nie moge przeciez sie ruszyc [emoji39]a tak bym sie kawy napila no ale nie mam serca jej obudzic, taka slodka i ciepla kuleczka [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom