reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

wiem że 2 miesiące to króciutko ale ma problemy z tsh i te niereguralne miesiączki dlatego się obawiam ze to może potrwać
a jeśli mogę zapytać to wy dziewczynki ile już się staracie i czy macie już dzieci czy staracie się o wasze pierwsze ba ja o pierwsze i może dlatego tak panikuje

reklama
Odebralam od krawca firanki! [emoji7]
Jak K wroci to bedzie mial misje z montowaniem karnisza. Jeju juz nie moge sie doczekac az przestane widziec to pasudne okno w sypialni.

Kawka i zbieram sie do budowlanego zobaczyc zaslony i ich cene [emoji85][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

wiem że 2 miesiące to króciutko ale ma problemy z tsh i te niereguralne miesiączki dlatego się obawiam ze to może potrwać
a jeśli mogę zapytać to wy dziewczynki ile już się staracie i czy macie już dzieci czy staracie się o wasze pierwsze ba ja o pierwsze i może dlatego tak panikuje

Hmm u mnie udalo w pierwszym cyklu staran, w kwietniu 2016. W lipcu ciaza finalnie zakonczona pod narkoza z powodu braku tetna dziecka.

Teraz to moj 3 cykl staran. Od jutra teoretycznie mam plodne co czuje bo chce mi sie bzykac [emoji23] po owulce seks moze dla mnie nie istniec.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Odebralam od krawca firanki! [emoji7]
Jak K wroci to bedzie mial misje z montowaniem karnisza. Jeju juz nie moge sie doczekac az przestane widziec to pasudne okno w sypialni.

Kawka i zbieram sie do budowlanego zobaczyc zaslony i ich cene [emoji85][emoji33]

Koniecznie się pochwal zdjęciami !!! :)

Koniecznie się pochwal zdjęciami !!! :)

Myslisz, ze bym sie nie pochwalila?! [emoji23]
@StorAnia ma swoje kwiatuszki, ja mam sypialnie :)
a firanki to nic nadzwyczajnego, zwykle, proste bez ozdobnikow. Ich jedynym celem jest zakrycie brzydkiego okna i przez to ocieplenie wnetrza.

Hmm u mnie udalo w pierwszym cyklu staran, w kwietniu 2016. W lipcu ciaza finalnie zakonczona pod narkoza z powodu braku tetna dziecka.

Teraz to moj 3 cykl staran. Od jutra teoretycznie mam plodne co czuje bo chce mi sie bzykac [emoji23] po owulce seks moze dla mnie nie istniec.

Ja mam tak samo [emoji12]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

@mystery az mi cisnienie sie podnioslo! [emoji35]
Absolutnie sie nie zgadzaj na czyjes żadania! Nie, nie,nie! Oni nie maja prawa decydowac za Was!
Przygotowania do slubu to stres, nawet nie wiesz ile ciezarnych po swoim weselu trafia do szpitala. Przygotowania to stres a wesele to stres i ogromny wysilek. Na weselu ludzie oczekuja, ze para mloda bedzie do samego konca a co jak bedziesz sie zle czula? Wyjdziesz o 23 do domu mowiac "Sorry 200 ludzi, ide do domu polozyc sie".
Nie ma gwarancji, ze ciaze bedziesz przechodzic bezproblemowo, moze bedziesz musiala sie oszczedzac albo wyladujesz w szpitalu tuz przed slubem, i co? Slub bez panny mlodej? Przekladanie terminu i stracenie zaliczek? Wyprawka to duzy wydatek i marnowanie kasy w takim wypadku to glupota.
Nie ryzykowalabym swoim i dziecka zdrowiem dla "Co ludzie powiedza.".
To moje zdanie, jesli masz podobne to musicie byc stanowczy bo wejda Wam na glowe.

@mfifi04 a czemu wesele w piatek? To takie nietypowe chyba :)

@Sonia30 hejo :)

@Kurcia a co studiuje maz?
Ja tez mam strasznie leniwy dzien, jeszcze pies mi spi na kolanach i nie moge przeciez sie ruszyc [emoji39]a tak bym sie kawy napila no ale nie mam serca jej obudzic, taka slodka i ciepla kuleczka [emoji7]

Terminów nie było ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki! Witam w ten piękny słoneczny dzień.

@Lanvin taak, zrób test, nie bądź taka [emoji16]

A ja mam do was pytanie. Uwaga, będzie długo. Chciałabym, żebyście mi doradziły. Otóż razem z narzeczonym planujemy ślub we wrześniu 2018. Wczoraj postanowiliśmy oznajmić jego rodzicom, że spodziewamy się małego cudu. I stało się to, co w sumie myślałam. Jego rodzice stwierdzili, że tu nie ma na co czekać, ślub trzeba brać w tym roku. We wrześniu najlepiej. Nie powiem, trochę się zdenerwowałam, bo to chyba powinna być nasza decyzja? Przyszły teść już ma zamiar sali szukać, terminy umawiać. Oczywiscie wesele ma być na około 200 osób. To mówię, że ja wolę skromny obiad. Teść, że nie ma takiej możliwości. I tu pytanie do was, co wy byście zrobiły na moim miejscu? Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się to, może też dlatego, że chciałabym tą ciążę przejść w spokoju, bez dodatkowych stresów. Co myślicie, jest sens ulegać i przekładać ślub tylko dlatego, że dziecko w drodze?

Ja tez sie zgadzam z dziewczynami

Odczekaj, uwierz mi ciąża jest piękna i w ogóle ale co zrobisz jak będziesz sie złe czuła . Ja pierwsza ciąże od początku do końca sorry za wyrażenie ale przezygalam i z druga jest na razie to samo. Są dni ze nie mam nawet siły zrobić córce jeść a co dopiero mówić tu o weselu ...... i o samopoczuciu. Postaw na twoim i zrób sobie wesele tak jak TY o tym marzysz. Bo to w końcu WASZ dzień a nie teściów [emoji3]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry