reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Madzia [emoji1364][emoji1364][emoji1364]za Tatę!

Pyzunia, dopatruje sie cienia, powtórz jutro koniecznie, mam nadzieje ze sie udało!!!

Tita, gratulacje[emoji322]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Nie dałam rady was nadrobić. Zalatana ostatnio jestem strasznie.
@Magda wszystko będzie ok. Trzymam kciuki za tatę.
@ Moka przykro mi że się kie udało. Dobrze ze szukasz pozytywów :) trzeba walczyć dalej a kiedy się załamywać.
@pyzunia ja tam też coś widzę ale test do powtórki. Oby już nie było wątpliwości:)
@ tita gratulacje :) już sama nie mogę się doczekać takiego widoku.

U mnie nic ciekawego. @ w końcu się skończyła. Dzisiaj 8 dc. Także widzę tak jak przed tabletkami @ 7 dni , tak teraz znowu ehh. Mogłaby trochę krótsza być. No ale przynajmniej bliżej do owulacji.
Kurde pewnie wy też tak macie że do owu jakoś leci a po to jakaś masakra. Czas jakby w miejscu stał.
Ja właśnie usypiam Mende moja mała. Ostatnio ma problemy z zasypianiem a drzemek w dzień nie ma już od dawna.
Szykuje nam się zmiana mieszkania i będę chciała ja nauczyć samodzielnego zasypiania. Tzn zasypia sama ale trzeba siedzieć koło niej. Ale jest też plus w oczekiwaniu na rodzeństwo pozbylismy się całkowicie pieluch;) także jestem gotowa zacząć od nowa :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Nie dałam rady was nadrobić. Zalatana ostatnio jestem strasznie.
@Magda wszystko będzie ok. Trzymam kciuki za tatę.
@ Moka przykro mi że się kie udało. Dobrze ze szukasz pozytywów :) trzeba walczyć dalej a kiedy się załamywać.
@pyzunia ja tam też coś widzę ale test do powtórki. Oby już nie było wątpliwości:)
@ tita gratulacje :) już sama nie mogę się doczekać takiego widoku.

U mnie nic ciekawego. @ w końcu się skończyła. Dzisiaj 8 dc. Także widzę tak jak przed tabletkami @ 7 dni , tak teraz znowu ehh. Mogłaby trochę krótsza być. No ale przynajmniej bliżej do owulacji.
Kurde pewnie wy też tak macie że do owu jakoś leci a po to jakaś masakra. Czas jakby w miejscu stał.
Ja właśnie usypiam Mende moja mała. Ostatnio ma problemy z zasypianiem a drzemek w dzień nie ma już od dawna.
Szykuje nam się zmiana mieszkania i będę chciała ja nauczyć samodzielnego zasypiania. Tzn zasypia sama ale trzeba siedzieć koło niej. Ale jest też plus w oczekiwaniu na rodzeństwo pozbylismy się całkowicie pieluch;) także jestem gotowa zacząć od nowa :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
My już prawie prawie odpieluchowani, za to spanie tragedia- chyba do ślubu z nami będzie spać

Do góry