reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin mam nadzieję, że to tylko to:( nie chcę Ci robić nadziei, ale to wszystko baaaardzo dobrze wygląda. Kiedy testujesz kochana?
Ja nie testuje :) czekam grzecznie do terminu @ i jeśli temperatura nie spadnie, to wtedy zrobię test :) nie widzę sensu wcześniej, ale zaczynam się nakrecac i nie podoba mi się to...

A kiedy test? ;)
Ja jutro muszę zrobić, bo odstawiam luteinę... nie wiem po co, szkoda testu, ale co tam...popłaczę i pojadę do roboty...
Kciuki [emoji8] to tamte plamienia Ci przeszły?

Właśnie sprawdziłam wynik progesteronu.... masakra... przy luteinie 100 dwa razy dziennie wynik 1....
Nie robię testu, odstawiam luteinę... :(
:(

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
StorAnia, słusznie! Weekendów nie dałabym sobie odebrac, bez przesady! I mam nadzieje ze bedzie zielone światło od lekarza do dalszych staran[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Marc, dobrze ze macie nakreślony jakis plan teraz[emoji106] mnie tez sie wydaje, ze prędzej czy pozniej przyjdzie czas na sprawdzenie twojego M skoro twoje wyniki są ok. Mowisz ze plamienia ja tez zmartwiły, ale co to oznacza ze co? Ma jakieś podejrzenia co jest powodem?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Tak... jeszcze nie miałam robionych badań na progesteron i zleciła mi wykonanie tych badań. Prawdopodobnie bedzie tutaj chodzić o tej nieszczęsny progesteron ( takie podejrzewania ). Bo u mnie tez było to, ze 7 lat temu byłam w ciąży i to tez inaczej bo to jest przynajmniej to, ze wiadomo, ze płodna jestem. Ale plamienia prawodopodobnie związane sa z tym.
Zbadała mnie i mowi, ze wszystko ładnie wyglada. Jezeli nie zatrubi i mąż zrobi badania nasienia to zostaje jeszcze na koniec sprawdzenie tej całej drożności jajowodów.

Także od 16dc do 25dc mam brać ten duphaston 2x dziennie

A o czym to świadczy??

Oby to był szczęśliwy dzień dla Was [emoji8]

I za każde lUl osobno musicie płacić, czy z góry za 3 podejścia??

Oj oby oby...
Niestety za każdą iui płacimy osobno plus zastrzyki na stymulację...

@Lanvin proszę zmien mi w tabelce10 cs. Kolejna @ 12.06. Przyszła wredota, ale jednak łagodna. A się obawiałam. Tylko lipa bo w pn powinnam iść na pierwsze usg przed monitoringiem a mam wyjazd do piątku :(. Czy wy tez macie usg miedzy 5 a 7 dc a pozniej dopiero w 12??

Przykro mi - ale razem walczymy dalej!!!

Właśnie sprawdziłam wynik progesteronu.... masakra... przy luteinie 100 dwa razy dziennie wynik 1....
Nie robię testu, odstawiam luteinę... :(

:( cholera....

Kochane dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wsparcie! Nie wiem co bym bez was zrobiła! SERIO!!!
Dziś byłam w pracy 12 godzin i miałam mega harówkę no i chyba dobrze bo nie miałam kiedy użalać się nad sobą. Zresztą chyba wczoraj wypłakałam już wszystkie łzy... :(
Okres nawet łagodny. Brzuch w ogóle nie boli ani kręgosłup tylko prawy jajnik kłuje.
Jestem jakaś taka hymmm...jakby ktoś mnie młotkiem w łeb walnął... Tak beznadziejnie i słabo... Jakaś taka pusta się czuję. Ehhhh... Zobaczymy co jutro lekarz powie...

@cheebay cudownie wyglądasz! :)

Dziewczyny ogólnie to jestem po rozmowie kwalifikacyjnej do Lidla i.... nie idę tam :(
Kasa super, wszystko by było ok, pakiet medyczny w medicover dla Całej rodziny, no fajnie. Zapier...l straszny, ale teraz też tyram jak wół. Niestety wolny weekend tylko na wyraźną prośbę :( a na działce samo się nie zrobi... :(
Więc zostaje w tym syfie, idę prywatnie do ginekologa i jeśli da mi szansę to walczę o dziecko. Jeśli nie to szukam innej pracy. A jeśli mnie zwolnią to pójdę do Lidla :D
TYLE :) :)
Ps. Ale mądrze napisałam, co?
Bardzo mądrze, walczymy dalej , ja wysłałam maila z wynikami do gina, wizytę mam na 10 rano 29.05. Chyba, że będzie chciał mnie wcześniej widzieć. Może jutro oddzwoni i się czegoś dowiem.
@Lanvin na spodnie w 5-10-15 musisz uważać bo często jakość jest słaba. Zajrzyj na reserved czasami są fajne ceny a ciuszki nie do zdarcia. Gdzie jeszcze młodego ubierasz?? Bo ja h&m, zara i reserved właśnie. A buty najczęściej na city sport jeżeli o adidaski chodzi.

My dzisiaj o 20 do domu wróciliśmy taka ładna pogoda. Młody jeszcze nue śpi, z modeliny lepi. Dobrze, że jyz po kolacji i wykapany.

Oj ja uciekam spać bo padam na ryjek - dziś w robocie 12 godzin a jutro do pracy na 6:00, potem wizyta u lekarza, potem szkolenie psa, potem trening z dwoma psami. To oznacza, że znowu dupkę usadowię na kanapie w domu koło 20:00

Bardzo mądrze, walczymy dalej , ja wysłałam maila z wynikami do gina, wizytę mam na 10 rano 29.05. Chyba, że będzie chciał mnie wcześniej widzieć. Może jutro oddzwoni i się czegoś dowiem.
@Lanvin na spodnie w 5-10-15 musisz uważać bo często jakość jest słaba. Zajrzyj na reserved czasami są fajne ceny a ciuszki nie do zdarcia. Gdzie jeszcze młodego ubierasz?? Bo ja h&m, zara i reserved właśnie. A buty najczęściej na city sport jeżeli o adidaski chodzi.

My dzisiaj o 20 do domu wróciliśmy taka ładna pogoda. Młody jeszcze nue śpi, z modeliny lepi. Dobrze, że jyz po kolacji i wykapany.
Ja w 5.10.15 rzadko kupuje :) teraz zamówiłam te dresy, bo wyjściową cenę miały wysoką, a po przecenie 35 zł, młody tak szybko kolana zdziera, że 35 zł mi nie było szkoda :) ubieram go głównie w Reserved albo Zarze, ale staram się kupować mu ubrania na przecenach, bo nie opłaca się bez :) w h&m kiedyś robiłam zakupy, ale na większe rozmiary rzadko mi się coś podoba.

Ale co to za walka, skoro wszystkie rundy przegrywam?
Aniu ja też. Na kolejnej wizycie zamierzam o wszystko lekarza wypytac. Niech mi przedstawi wszystkie opcje. Chociaż ostatnio mi powiedział, że laparoskopia. Jakoś mi się to nie widzi. Dla świętego spokoju wyślę m na badania w czerwcu tak jak było planowane.
Ja w 5.10.15 rzadko kupuje :) teraz zamówiłam te dresy, bo wyjściową cenę miały wysoką, a po przecenie 35 zł, młody tak szybko kolana zdziera, że 35 zł mi nie było szkoda :) ubieram go głównie w Reserved albo Zarze, ale staram się kupować mu ubrania na przecenach, bo nie opłaca się bez :) w h&m kiedyś robiłam zakupy, ale na większe rozmiary rzadko mi się coś podoba.
Ja też poluje na promocje , mój z kolanami to samo. Tragedia. Czasami zakłada nowe spodnie do przedszkola i po jednym razie dziura. Nie wiem, jak on to robi. Ile twój teraz waży?? Mój 22,5.

Aniu ja też. Na kolejnej wizycie zamierzam o wszystko lekarza wypytac. Niech mi przedstawi wszystkie opcje. Chociaż ostatnio mi powiedział, że laparoskopia. Jakoś mi się to nie widzi. Dla świętego spokoju wyślę m na badania w czerwcu tak jak było planowane.

Ja też poluje na promocje , mój z kolanami to samo. Tragedia. Czasami zakłada nowe spodnie do przedszkola i po jednym razie dziura. Nie wiem, jak on to robi. Ile twój teraz waży?? Mój 22,5.
Niecałe 23 :) i ma 131 cm wzrostu :) a Twój jaki wysoki? Co do spodni, to powiem Ci, że jak miał 3-4 lata, to jedną parę miał na prawie cały rok szkolny i nic się z nimi nie działo, teraz ledwo kupię i juz dziury. Teraz w weekend tak szalał na hulajnodze, że swoje ulubione i najładniejsze spodnie podarl, bo się przewrócił...a jak pomyślę o Reebokach, które kupiliśmy dwa miesiące temu, ale wyglądają jakby miały dwa lata...masakra :)

Niecałe 23 :) i ma 131 cm wzrostu :) a Twój jaki wysoki? Co do spodni, to powiem Ci, że jak miał 3-4 lata, to jedną parę miał na prawie cały rok szkolny i nic się z nimi nie działo, teraz ledwo kupię i juz dziury. Teraz w weekend tak szalał na hulajnodze, że swoje ulubione i najładniejsze spodnie podarl, bo się przewrócił...a jak pomyślę o Reebokach, które kupiliśmy dwa miesiące temu, ale wyglądają jakby miały dwa lata...masakra :)

Hehe wszystko tak samo, waga wzrost i tempo niszczenia odzieży i obuwia:p. U nas buty 30-31. Zmykam spać, chyba te świeże powietrze tak na mnie sennie podzialalo. Kolorowych snów kobitki.

reklama

Mój ma 120 cm i 24 kg ;) i też szybko że wszystkiego wyrasta albo wydziera [emoji14]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry