reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Windy, cholera no[emoji20] mialam wlasnie pytać co u Cie..

Mystery, serdecznie gratuluje! Spokojnych 9 miesięcy.

Mnie tak plecy bolą dzis wieczorem ze wyje z bolu... myslalam ze ciąża obciąża lędźwie ale w moim przypadku dostają ostro mięśnie odcinka piersiowego, kuzwa ale boli[emoji53]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@MoKa nie dziwię się. Czasem się woli żyć nadzieją choćby miała być złudna niż dostać kubeł zimnej wody na głowę. Ale nieważne jaki miałby być wynik musisz być silna i się nie poddawać. Nie ten to następny. Jest maj, słońce się zaczyna, endorfiny się produkują - teraz będzie tylko lepiej.
Swoją drogą będę musiała prosić o jakiś słownik Waszego slangu bo czasem nie wiem o czym piszecie...
dupek (to się domyślam;), ale dong?! :D
Dong quai - działa cuda ;)

My ding ding dong, my tralala :-D
Pasuje do donga
O jeny, Gynta [emoji23][emoji23][emoji23]

Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.

Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
Dasz kawałek? [emoji7]

@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
Nie zgadzam się :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam sie z rana.
U mnie dzis 27 dc\28 lub29 i zero jakichkolwiek objawow na @ jedynie co jakis czas robi mi sie niedobrze i kreci w glowie.
Zobaczymy co czas przyniesie
Trzymam kciuki za wszystkie testujace.
Ja smigam na dzialke a jutro komunia polaczona z roczkiem i 4 tymi urodzinami.
Zycze Wam sloneczka kochane.

A ja chora :( od kilku dni mialam dreszcze a wczoraj na wieczor woda cieknie z nosa, oczy zaszklone i mega zimno na ustach [emoji24][emoji24]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesssu stara a glupia jak zwykle [emoji28] Obzarlam sie kinder czekoladek i teraz mi niedobrze [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na zdrówko kochana [emoji1] trzeba czasem się rozpiescic [emoji6]
My ding ding dong, my tralala :-D
Pasuje do donga
[emoji23] haha
Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.

Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
Matkoo o piękny ten tort. Aż slinka mi poleciała [emoji39]
@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
Nie podobuje mi się to [emoji35]
U mnie dziś jak niżej. Od owu ciągle mam mokro w majtkach :)

1494654402-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Obiecująco [emoji106]
No ja też, takiego smaka narobilaś @oczekiwanie, że hoho zapodaj przepis [emoji5][emoji173]️

@mystery gratuluje! Spokojnych miesięcy, na kiedy termin Ci wypada?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jak u Ciebie? Jak się czujecie?

@mystery gratuluję kreseczek [emoji173] spokojnych 9 miesięcy [emoji6]

U mnie dziś wietrznie ale coraz cieplej. Dieta w tym tyg się rozlazla i znowu przybralam +0.7 kg ale diety się prawie w ogóle nie trzymalam. Teraz jedziemy do Polski we wtorek to też średnio to widzę [emoji22] wykres też dziwny mam nadzieję że okres o czasie albo wcześniej przyjdzie chociaż ta tempka tak skacze że się boję [emoji20] ogólnie boję się tych badań i tej wizyty u lekarza. Boję się że coś złego wyjdzie [emoji20]
1494658468-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry