reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Windy, cholera no[emoji20] mialam wlasnie pytać co u Cie..

Mystery, serdecznie gratuluje! Spokojnych 9 miesięcy.

Mnie tak plecy bolą dzis wieczorem ze wyje z bolu... myslalam ze ciąża obciąża lędźwie ale w moim przypadku dostają ostro mięśnie odcinka piersiowego, kuzwa ale boli[emoji53]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@MoKa nie dziwię się. Czasem się woli żyć nadzieją choćby miała być złudna niż dostać kubeł zimnej wody na głowę. Ale nieważne jaki miałby być wynik musisz być silna i się nie poddawać. Nie ten to następny. Jest maj, słońce się zaczyna, endorfiny się produkują - teraz będzie tylko lepiej.
Swoją drogą będę musiała prosić o jakiś słownik Waszego slangu bo czasem nie wiem o czym piszecie...
dupek (to się domyślam;), ale dong?! :D
Dong quai - działa cuda ;)

My ding ding dong, my tralala :-D
Pasuje do donga
O jeny, Gynta [emoji23][emoji23][emoji23]

Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.

Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
Dasz kawałek? [emoji7]

@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
Nie zgadzam się :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam sie z rana.
U mnie dzis 27 dc\28 lub29 i zero jakichkolwiek objawow na @ jedynie co jakis czas robi mi sie niedobrze i kreci w glowie.
Zobaczymy co czas przyniesie
Trzymam kciuki za wszystkie testujace.
Ja smigam na dzialke a jutro komunia polaczona z roczkiem i 4 tymi urodzinami.
Zycze Wam sloneczka kochane.

A ja chora :( od kilku dni mialam dreszcze a wczoraj na wieczor woda cieknie z nosa, oczy zaszklone i mega zimno na ustach [emoji24][emoji24]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesssu stara a glupia jak zwykle [emoji28] Obzarlam sie kinder czekoladek i teraz mi niedobrze [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na zdrówko kochana [emoji1] trzeba czasem się rozpiescic [emoji6]
My ding ding dong, my tralala :-D
Pasuje do donga
[emoji23] haha
Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.

Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
Matkoo o piękny ten tort. Aż slinka mi poleciała [emoji39]
@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
Nie podobuje mi się to [emoji35]
U mnie dziś jak niżej. Od owu ciągle mam mokro w majtkach :)

1494654402-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Obiecująco [emoji106]
No ja też, takiego smaka narobilaś @oczekiwanie, że hoho zapodaj przepis [emoji5][emoji173]️

@mystery gratuluje! Spokojnych miesięcy, na kiedy termin Ci wypada?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jak u Ciebie? Jak się czujecie?

@mystery gratuluję kreseczek [emoji173] spokojnych 9 miesięcy [emoji6]

U mnie dziś wietrznie ale coraz cieplej. Dieta w tym tyg się rozlazla i znowu przybralam +0.7 kg ale diety się prawie w ogóle nie trzymalam. Teraz jedziemy do Polski we wtorek to też średnio to widzę [emoji22] wykres też dziwny mam nadzieję że okres o czasie albo wcześniej przyjdzie chociaż ta tempka tak skacze że się boję [emoji20] ogólnie boję się tych badań i tej wizyty u lekarza. Boję się że coś złego wyjdzie [emoji20]
1494658468-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry