reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No nieee... Tak bym chciała tu sama pozytywne informacje widzieć a tu znowu :(

Piękny wykres i to że masz mokro też na plus więc bardzo bardzo liczę tu na dobrą wiadomość. Kiedy testujesz?
4 dpo dopiero [emoji3] ja wcale nie testuje, chyba że tempka się utrzyma do 16 dpo ;) szkoda kasy na testy ;)

Dupeczki, dopisać Wam do tematu 2018 ?:)
A jest taki? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
My dzisiaj od rana na nogach, o 9 poszliśmy do parku na hulajnogę i na plac zabaw, później na zakupy i młody pojechał z dziadkami na działkę, a my dojedziemy :) robimy grilla, wpadną znajomi z córą, jest cieplutko, trzeba korzystać :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hey kochane. Na mnie się chyba mój organizm obraził bo dziś śluzu dużo mniej ale wciąż jest. Z godzinę kończę pracę i do domu :) niestety jutro też praca i to od rana do nocy :(
Dziś psy moje zeżarły mi drzewko takie śliczne było :( normalnie jestem na nie wściekła . Po pracy jadę kupić nowe a im karnie nic nie kupię przez miesiąc wrrrrr....

Hej kochane.nie miałam czasu pisac.wczoraj byłam z synem na wycieczce w Krakowie i Bochni.Super było.nawet dotykajac dzwonu Zygmunta pomyslam marzenie.napewno sie nie domyslacie jakie:-D:-Dzmęczona wróciłam ok 23.
Rano trochę pospalam potem sprzątanie gotowanie itd.
Ciezko was nadrobic:szok:
Wiem ze należą się gratulacje z powodu dwóch kreseczek.oby teraz się posypały pozytywy!!!

reklama
Do góry