reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu świetny pomysł [emoji3] sama skończyłam dwa kierunki studiów i podyplomowe, bo szukałam pomysłu na siebie. I nie żałuję. Mam swoją działalność, pracę którą lubię i nic bym nie zmieniła [emoji2] czuję, że jestem we właściwym miejscu. Działaj, żeby potem nie żałować [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A czym się zajmujesz? :)

Ja chętnie rozwiązałabym taki test :)
Tez stanęłam w takim miejscu ze nie wiem czego chce. Ze szkoły średniej wyszłam z zawodem Dietetyka.
Studia-Administracja Bezpieczeństwa Publicznego
Teraz Pracuje jako kierownik sklepu odzieżowego. Kiedyś to lubiłam, bardziej VM i kontakt z klientem ale teraz zupełnie mnie to nie kręci, była pasja a stała się więzieniem korporacyjnym, nastawionym na cyferki liczby i kasę! [emoji17]

I to jest właśnie dobry moment na zmiane!

No tak jak już zaczęłam mieć nadzieje, myśleć pozytywnie że może się udało to dziś tempka spadła do 36,9 :( kurde a to dopiero 8 dpo

Tempka może się wahać w każdym cyklu :) A może to zagnieżdżenie :) Nie przejmuj się tym :)

reklama
U mnie dzisiaj tempka skoczyła wysoko, owu musiała być, bo od 3 dni bolą mnie sutki. Tylko nie wiem kiedy była, czy wczoraj, czy w niedzielę... Wczoraj niby był spadek, ale jakoś mega nisko, ciekawe jak mi ovufriend wyliczy :) w każdym razie, dziewczyny - dong naprawdę pomaga :) z cyklu ponad 50 dniowego skrócił mi do ok. 30 dni. Polecam :)

1494399347-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

U mnie dzisiaj tempka skoczyła wysoko, owu musiała być, bo od 3 dni bolą mnie sutki. Tylko nie wiem kiedy była, czy wczoraj, czy w niedzielę... Wczoraj niby był spadek, ale jakoś mega nisko, ciekawe jak mi ovufriend wyliczy :) w każdym razie, dziewczyny - dong naprawdę pomaga :) z cyklu ponad 50 dniowego skrócił mi do ok. 30 dni. Polecam :)

1494399347-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Super, niech teraz rośnie. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Doczytalam do końca i mam jedno: ale... branża IT to bardzo szerokie pojecie, masz coś konkretnego na myśli? Jak tak czy będzie to cos co lubisz, co Cie kreci w pewnym sensie?

Pomysl przebranżowienia to super pomysł, szczególnie ze jeszcze jesteś młoda i jest na to energia i czas. Warto jednak zrobić to mądrze.

Probowałaś może zastanowić się najpierw jakie sa Twoje mocne strony? Co najbardziej lubisz robić zawodowo? Jakie juz masz umiejętności i na tej podstawie wybrać nowy zawód?

Mam gdzieś super test online w którym można sprawdzić swoje kompetencje, jak chcesz to podeśle Ci :)

Jeżeli wybierzesz coś co stanie się Twoim drugim życiem i pasją to będziesz mogla to robić w każdym zakątku świata. Jakość, doświadczenie i pasja same się obronią. WSZĘDZIE.

Mówisz ze zarządzasz firma, to może coś bardziej w kierunku zarządzania? Może zarządzanie projektami? Jest wiele certyfikatów w tym zakresie które uznawane są na całym świecie (również w branży it). A zarządzać można wszystkim i wszędzie byle efektywnie :) może np wolałabyś byc managerem i przełożona zespolu? Totez dobra opcja.

A może skoro masz juz swoją firmę to warto poszukać jej potencjału? Może da się rozwinąć ja marketingowo, dodatkowe usługi? To tez może być fascynujące. Tylko nie patrz na jakieś głupie przekonania ludzi - to nie ważne. Ważna jesteś Ty :)

Gabrysia ja poproszę ten test chętnie sprawdzę. Też taka jestem rozlazla chciałabym znaleźć jakąś pasję, hobby no bo nic nie mam. Taki slomiany zapał mam do wszystkiego [emoji20]

U mnie chyba powoli malpa nadchodzi mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej bardziej niż później. A o ile musi spać żeby było wiadomo że malpa za rogiem?
U mnie wygląda to tak:
1494399708-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrysia ja poproszę ten test chętnie sprawdzę. Też taka jestem rozlazla chciałabym znaleźć jakąś pasję, hobby no bo nic nie mam. Taki slomiany zapał mam do wszystkiego [emoji20]

U mnie chyba powoli malpa nadchodzi mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej bardziej niż później. A o ile musi spać żeby było wiadomo że malpa za rogiem?
U mnie wygląda to tak:
1494399708-aaaaaa.png

Jak długo trwa Twoja lutealna?

Popieram [emoji6]

:*

@Lanvin to szkolenie na psychoterapeutę. Miałam zacząć od października studia psychologiczne ale potem stwerdzilam, ze szkolenie będzie lepsze. Bo mogę w miarę szybko zacząć zarabiam i choć częściowo sfinansować. Bo koszty są ogromne ponad 36tys. Wiem, że będzie cieżko to ogarnąć i dlatego sie waham, bo strasznie boje sie porażki, ze nie podołam [emoji52]
Ale jak nie teraz to kiedy? Za kolejnych lat 10?
To moje marzenie od podstawówki, od zawsze psychologia rozwojowa i zaburzenia wieku dorastania. Ja już nawet mam temat na prace magisterką i potem doktorat [emoji6]ale to wszystko w marzeniach, niestety....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lanvin to szkolenie na psychoterapeutę. Miałam zacząć od października studia psychologiczne ale potem stwerdzilam, ze szkolenie będzie lepsze. Bo mogę w miarę szybko zacząć zarabiam i choć częściowo sfinansować. Bo koszty są ogromne ponad 36tys. Wiem, że będzie cieżko to ogarnąć i dlatego sie waham, bo strasznie boje sie porażki, ze nie podołam [emoji52]
To moje marzenie od podstawówki, od zawsze psychologia rozwojowa i zaburzenia wieku dorastania. Ja już nawet mam temat na prace magisterką i potem doktorat [emoji6]ale to wszystko w marzeniach, niestety....

Ale chcesz być psychoterapeutą bez studiów psychologicznych? Co studiowałaś wcześniej?

reklama

Nie w marzeniach kochana. Radzisz pięknego chłopaka trochę go odchowasz i siup na studia [emoji6] najważniejsze to mieć plan [emoji8]

Do góry