reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja Wam powiem, że wychowałam się w czasach kiedy dym papierosowy zasłaniał mi widok na Czterech Pancernych na czarno białym TV ...Najgorzej jak były imieniny/urodziny ..normalnie ludzi nie było widać zza zasłony dymnej :D
Moja matula pali, ale wychodzi do ogródka lub na taras - w zimie chyba kopci w łazience :p
Mój K wapuje e-papierosa i też nie przy Nas ..

Też mam taki obrazek dzieciństwa.. a najgorzej jak w łazience nad wanną czyste, pachnące pranie się suszyło, a rodzice biorąc kąpiel palili fajka i cały dym na te ciuchy leciał... Zero wyobraźni :)

reklama
Nie rozumiem jak ktoś może palić w cudzym domu, jeśli ktoś mu na to nie pozwala. Totalny brak szacunku. U mnie nie ma palenia i koniec, jak ktoś chce, to może wyjść na balkon, a i tak wszystkie okna i drzwi balkonowe wtedy zamykam, żeby mi ten smród nie wlatywał. Okropne. Nigdy nie zapomnę jak byłam w podstawówce i pani od zajęć korekcyjnych zapytała, czy palę, chociaż miałam 9 lat! bo tak mi ubrania smierdzą... Od tego momentu się zbuntowałam i klocilam się z rodzicami o palenie, dopiero jak w ciążę zaszłam, to zaczęli palić w swojej sypialni, bo balkonu nie mają. Okropieństwo.

Jeny, jakie przygody! [emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ta kobieta jest niereformowalna... Jej nie ma sensu nic mówić, bo i tak nie dociera. Wczoraj jak byliśmy u nich na kawie, to wpierała mi, kto mieszkał w mojej klatce kilka lat temu... Mówię jej, że tak mieszkał, ale blok obok na 3 piętrze w pierwszej klatce, teraz mieszka tam moja kumpela.. a ta dalej swoje... hehe
Może dlatego nie pałam sympatią do tej kobiety :)

@martuchna87 jak beta???

@renia200 kiedy kolejny termin @?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie mam jeszcze wyniku [emoji53] co chwilę odswierzam stronę. Wyniki będę miała online, krew pobierali mi sobotę więc myślę że powinny być do południa. Boję się , czuje że jestem w ciaży ale czuję też że ta beta to zły znak [emoji21]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Wam powiem, że wychowałam się w czasach kiedy dym papierosowy zasłaniał mi widok na Czterech Pancernych na czarno białym TV ...Najgorzej jak były imieniny/urodziny ..normalnie ludzi nie było widać zza zasłony dymnej :D
Moja matula pali, ale wychodzi do ogródka lub na taras - w zimie chyba kopci w łazience :p
Mój K wapuje e-papierosa i też nie przy Nas ..

Ja tak samo, dlatego teraz jestem takim wrogiem. Mój też e-papierosa pali :/

Super historie dziewczyny.

Ja z moim jestem 9 lat a 17 maja mija 3 lata pi slubie.
Poznalam mojego jak moj syn mial 2.5 roku. Szlam do pracy w galerii slaskiej pracowalam wtedy w play. Pamietam to jakby to bylo wczoraj wchodzilam zawsze do pracy bocznym wejsciem gdzie byla palarnia dla pracownikow . mialam wtedy wlaczona muzyke w telefonie na glosniku a tel. W kaburze wtedy mnie moj maz wysmial i zaczelam mu tez dogryzac.
Okazalo sie ze on pracuje od paru dni 2 punkty odemnie.
Zaczal przychodzic pi mnie na przerwy w pracy potem obsypywal mnie podarunkami zaczelo sie od kwiatow przez perfumy bizuterie a nawet ciuszki.
Ja go odwozilam nieraz do pracy albo z pracy.
I tak pewnego dnia poszlismy na piwko po pracy i od tamtej pory jrstesmy razem.
Oboje jestesmy uparci ale jak sie klocimy to na ostro piwiemy co nam na watrobie lezy ale pare minut pozniej juz jestesmy pogodzeni nie ma u nas cichych dni.
Jest pomocny i troskliwy choc czasem i upierdliwy

Też pracowałam w Play :) Ja mojego poznałam z kolei jak mój synek miał 2 latka :) Parę dni przed jego urodzinami :)

Ta kobieta jest niereformowalna... Jej nie ma sensu nic mówić, bo i tak nie dociera. Wczoraj jak byliśmy u nich na kawie, to wpierała mi, kto mieszkał w mojej klatce kilka lat temu... Mówię jej, że tak mieszkał, ale blok obok na 3 piętrze w pierwszej klatce, teraz mieszka tam moja kumpela.. a ta dalej swoje... hehe
Może dlatego nie pałam sympatią do tej kobiety :)

I gadaj z takimi ludźmi...Moi rodzice robią podobnie, pranie wisi w ich sypialni, a tam palą :| Ciuchy wiecznie śmierdzą, fe. Jak mama jakąś sukienkę na jakąś okazję pożyczy, to mówię jej, że sama ją wypiorę, bo nie zniosę tego smrodu.

Nie mam jeszcze wyniku [emoji53] co chwilę odswierzam stronę. Wyniki będę miała online, krew pobierali mi sobotę więc myślę że powinny być do południa. Boję się , czuje że jestem w ciaży ale czuję też że ta beta to zły znak [emoji21]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale dlaczego? Jak dzidzi się później zagnieździło, to beta ma prawo być taka :) Na pewno się podwoi, zobaczysz :* Nie przenoszę Was dziewczyny na czerwono póki co do drugiej tabelki, żeby nie zapeszać :*

export.jpg

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    240,4 KB · Wyświetleń: 264
Dariana :surprised: masakra! Dobrze że nic Ci się nie stało!
Co do papierosów to mam to samo u teściów, oni nie palą w domu jak przyjeżdzamy, ale jak nas nie ma to tak. Nie mam im tego za złe bo przecież są w swoim domu, jedyne co to wszystko po powrocie do domu muszę prać bo niestety wszystko mi śmierdzi dymem.
Ale ogólnie to mam kochanych teściów:happy:
Natomiast u nas w domu się nie pali i rodzinka bez problemu się dostosowuje do tego, idą do okna palić albo wychodzą na balkon:happy:
Ja też się dziwię mojemu mężowi że ze mną wytrzymuje ;) :D

I gadaj z takimi ludźmi...Moi rodzice robią podobnie, pranie wisi w ich sypialni, a tam palą :| Ciuchy wiecznie śmierdzą, fe. Jak mama jakąś sukienkę na jakąś okazję pożyczy, to mówię jej, że sama ją wypiorę, bo nie zniosę tego smrodu.

Ale dlaczego? Jak dzidzi się później zagnieździło, to beta ma prawo być taka :) Na pewno się podwoi, zobaczysz :* Nie przenoszę Was dziewczyny na czerwono póki co do drugiej tabelki, żeby nie zapeszać :*

Zobacz załącznik 805483

Tez tak myślę że zagnieżdżenie mogło być później, ale według tych norma z lab to naprawdę jest nisko
Poza okresem ciąży: 0 - 2,7
W okresie ciąży:
ciąża 1,3 -2 tydzień: 16 - 156
ciąża 2-3 tydzień: 101 - 4870
ciąża 3-4 tydzień: 1110 - 31500
ciąża 4-5 tydzień: 2560 - 82300
ciąża 5-6 tydzień: 23100 - 151000

Nie znam sie na tym ale według tych norm to nie łapie sie nawet na 1 tydzień.

Zobacz załącznik 805483
Jeszcze ja pyzunia1986 lat 31 o drugie dziecko cykl staran ogolnie 9 cykl staranw tym czasie 1 aniolek po 2 cykl staran @ na 14.05

Tez tak myślę że zagnieżdżenie mogło być później, ale według tych norma z lab to naprawdę jest nisko
W okresie ciąży:

Strasznie dziwne widelki ogolnie to sa 2 rodzaje bety jakas beta total i zwykla beta i te widelki sie roznia strasznie. Jesli masz mozliwosc to mozesz gdzie indziej sprawdzic tam gdzie robia zwykla bete

reklama
Dzień dobry w pochmurny brzydki dzień.
Wczorajsze stringi zadziałały na męża, dał się skusić mimo zmeczenia;)

W okresie ciąży:

Nie zamartwiaj się.będzie wszystko dobrze!!
U mnie w domu też całe życie byly papierosy.okropienstwo.mam nadzieję ze na starość mi to nie wyjdzie bokiem:baffled:.J nie nawidze papierosów i moj maz tez nie.Miłego dnia

Do góry