reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jutro popoludniu [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Haha poki co rozgrzewac bede uda bo wygladaja masakrycznie [emoji33] jak mnie chlop zobaczy to mu oklapnie! [emoji33]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
[emoji23] [emoji23] może się poświeci [emoji28]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

:) czekam na @ - powinna być w niedziele i zaczynam stymulke! :) wiec w maju ivf.
Nic złego się nie dzieje ale już jakoś mało czasu mam na śledzenie i udzielanie sie, i myśle ze może to i dobrze trochę głowę oderwać. Także może czas na chwile oderwania się :)
Dam znać jak się uda!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To czekamy na wieści. Powodzenia i wracaj do nas z fasolinka
@Paraplu hotel rezerwuj co by Ci psiochy nie przewialo

Ledwo dotykam ud bo bola a tutaj mam je masowac przez godzine! Jak sie nie odezwe to znaczy zem umarla podczas masazu [emoji14]
Mam fotke ale jest dosc drastyczna i nie wiem czy chcecie ja ogladac, jak ktos ma ochote zobaczyc udo po lipolizie to wysle na priva :)

Bidula trzymaj się tam i masuj [emoji8] ten twój post zaraz po był taki wesoły i optymistyczny [emoji23]
A pokaż zdjęcie ku przestrodze niech kobiety wiedzą co je czeka [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Bidula trzymaj się tam i masuj [emoji8] ten twój post zaraz po był taki wesoły i optymistyczny [emoji23]
A pokaż zdjęcie ku przestrodze niech kobiety wiedzą co je czeka [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" ;) nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.

Paczaj :p
1493412037-aaaaaa.jpeg

reklama
Hihi no jak to mowi ciagle moja mamcia "cierp cialo jakzes chcialo" ;) nie no tragedii nie ma a mam bardzo niski prog bolu. Sam zabieg miodzio, potem tez, teraz boli i jest spuchniete ale serio, nic strasznego. Gorzej znosze dentyste.

Paczaj :p
1493412037-aaaaaa.jpeg

Ło matko!:surprised:

Do góry