reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zrób dziś test znowu i zobacz czy ciemniejszy jak ciemnieje to jesteś przed owu a jak nie to po już niestety [emoji20] ja mam nadzieję że za 2 tyg nie będzie to robienie nadziei tylko piękny pozytywny test ciazowy [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi wlasnie siedzie w kibelku i czekam az mi sie test wyklaruje :)

A do disco polo to jak to mowia, nadgirliwoac jest gorsza od faszyzmu.

Oooo kutfffaaa chyba ciemniejszy niz wczoraj! Czekam jeszcze na przepisowe 10min i Wam wstawie do porownania.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Czekam kochana chociaż owu testy lepiej robić popołudniu [emoji6] tak z doświadczenia wiem [emoji6]

Wiem, ze lepiej :p ale jak sie zbliza owu to nie ma znaczenia czy rano czy wieczorem, przynajmniej u mnie nie ma :) jak sie zbliza owu to kreski wychodza mi caly dzien.

U gory z wczorajszy wieczor.
Na dole sprzed paru minut.

1493369858-aaaaaa.jpeg

Idzie owulka [emoji106] konkubent [emoji23] się zalapie [emoji7]

Oby to bylo TO a nie jakies felerne testy [emoji33] ale byloby superowo!!!!!

Narzekacie na pogode, nie tylko Wy [emoji23] otworzylam rano drzwi mojej suczce by poszla na siku a ta tylko nochala przez prog wystawila i w tyl zwrot [emoji23]

Oby to bylo TO a nie jakies felerne testy [emoji33] ale byloby superowo!!!!!

Narzekacie na pogode, nie tylko Wy [emoji23] otworzylam rano drzwi mojej suczce by poszla na siku a ta tylko nochala przez prog wystawila i w tyl zwrot [emoji23]

To jest to!!! Do dzieła [emoji23]
Aż ja zrobiłam test owu i mam taką kreskę jak ty wczoraj [emoji1]

reklama
Dajesz @Paraplu [emoji16] [emoji110]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Ale ze tak sama ze soba? [emoji23] Jak w Seksmisji? Przez partenogeneze? No ja jeszcze nie ten level rozwoju mam by sie sama rozmnazac :p musze na konkubenta poczekac [emoji23]

Do góry