reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam :happy:
Chyba muszę częściej do Was zaglądać bo zapomniałam hasła i nie umiałam się zalogować...znowu:oops:uszę powiedzieć że w końcu zaczęliśmy starania:happy: nie wiem czy trafiliśmy w owulację bo troszkę cykle nieregularne i cudem było by gdyby nam się udało za pierwszym razem...ale wszystko wyjaśni się za tydzień bo ok 3-5.05 powinna zawitać@.
Tak więc jakbym mogła się do Was przyłączyć tym razem już jako aktywna staraczka to było by fajnie.
A tak wogóle to gratuluję zafasolkowanym:happy2: a za staraczki trzymam mocno kciuki!

StorAnia widzę że budujecie domek, super sprawa!
Dom to moje drugie marzenie .
Mieszkam w bloku i szczerze mówiąc to mam dość czasami, a to za sprawą sąsiadki z dołu:crazy:
Któraś z Was z tego co pamiętam też ma problem z sąsiadami którzy są uczuleni na tupot małych nóżek;)
No ale cóż fruwać synka nie nauczę i bronić mu wszystkiego też nie zamierzam. No ale trudno sąsiadów się nie wybiera.
Mam nadzieję, że teraz częściej bedę do Was zaglądać :happy:

reklama
Budujemy domek, bo dom to za dużo powiedziane ;) 55 m pow użytkowej plus taras ;)
@oczekiwanie dziękuję, ja kocham to miejsce, więc dla mnie jest cudownie, ale fajnie, że i Wam się podoba :)
Ja bym mogła non stop siedzieć na świeżym powietrzu. Muszę sobie zaplanować swoje podwórko. Jeszcze nie mamy ogrodzenia z przodu i wylozonej kostki, więc mam pole do popisu . Ale chyba planowanie i rysowanie zostawię sobie na urlop w lipcu, na spokojnie pojadę pooglądać roślinki, poczytam o nich, popatrze ceny i takie tam.

zgodnie z zapotrzebowaniem, czyli trzeba oznaczyć poziom we krwi, jak jest mniej niż 40 to suplementować. Różne osoby różnie przyswajają
Dokładnie. Ja muszę brać większą dawkę niż mąż bo słabiej przyswajam albo mam większe zapotrzebowanie. I zawsze miałam niższy poziom we krwi. Ja staram się dobić i utrzymać poziom 60.

Witam nowe staraczki[emoji2]

@StorAnia zazdro budowy. Też marzę o domie[emoji106].

@leeleeth jesteś wielka serduchem. Podziwiam. A powiedz, czy te procedury przedadopcyjne długo trwają? Chodzi mi tak średnio, w latach?

@bertha jak tam u Ciebie? Który masz dzisiaj dpo? Zaczęłaś już testować?

@mfifi kciuki za betę, ale to przecież tylko formalność[emoji110] [emoji2] . A przypomnisz ile dpo miałaś to plamienie? I ile dni później test Ci wyszedł?

@Lanvin przystojniak Ci rośnie[emoji2] .

Poniedziałek w pracy przeszedł do przeszłości i od razu humor wrócił. Udanego wieczoru dziewczyny.

Dokładnie. Ja muszę brać większą dawkę niż mąż bo słabiej przyswajam albo mam większe zapotrzebowanie. I zawsze miałam niższy poziom we krwi. Ja staram się dobić i utrzymać poziom 60.

Witam nowe staraczki[emoji2]

@StorAnia zazdro budowy. Też marzę o domie[emoji106].

@leeleeth jesteś wielka serduchem. Podziwiam. A powiedz, czy te procedury przedadopcyjne długo trwają? Chodzi mi tak średnio, w latach?

@bertha jak tam u Ciebie? Który masz dzisiaj dpo? Zaczęłaś już testować?

@mfifi kciuki za betę, ale to przecież tylko formalność[emoji110] [emoji2] . A przypomnisz ile dpo miałaś to plamienie? I ile dni później test Ci wyszedł?

@Lanvin przystojniak Ci rośnie[emoji2] .

Poniedziałek w pracy przeszedł do przeszłości i od razu humor wrócił. Udanego wieczoru dziewczyny.
Jeśli dobrze pamiętam 22dc plamienie. Od 3 dni testy pozytywny
Kurde ile może trwać- czekam na wynik jak na zbawienie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

1492924979-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji4]
Musisz mierzyć temperaturę, ja w tamtym miesiącu pierwszy raz mierzyłam, ale dzięki temu wiedziałam kiedy była owu i ze @ się spóźni. Aż tak się nie martwilam chociaż.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry