reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Dzięki 🥹

Przykro to czytać, strasznie słabe doświadczenia…:( Teraz jesteś w trakcie procedury IVF w innej poradni w Warszawie?

Z tego co zrozumialam w trakcie rozmowy to chyba do A. Stanisławskiej zostałam zapisana.
tak, ja od początku byłam z mężem w prywatnej klinice, no ale chociaż te IUI chcieliśmy mieć na NFZ. Nie udało się, mieliśmy dwie prywatnie a teraz jesteśmy w trakcie procedury IVF w prywatnej klinice w Warszawie z refundacji.

To nie kojarzę tej lekarki :) to może dobrze 😅

reklama
tak, ja od początku byłam z mężem w prywatnej klinice, no ale chociaż te IUI chcieliśmy mieć na NFZ. Nie udało się, mieliśmy dwie prywatnie a teraz jesteśmy w trakcie procedury IVF w prywatnej klinice w Warszawie z refundacji.

To nie kojarzę tej lekarki :) to może dobrze 😅
Trzymam mocno kciuki za udany transfer w grudniu 🤞🏻

o, dziękuję bardzo :) ja trzymam kciuki, żeby wizyty w poradni okazały się owocne :)
Ps. Ja też naiwnie myślałam, ze nam z ciążą pójdzie szybko. I tak już ponad 4 lata pluję sobie w brodę 😂
Dziękuję ☺️

I miejmy nadzieję że to już ostatni rok starań 😅
Najgorsze dla mnie jest to, że nikt z moich znajomych nie planuje jeszcze ciąży i jestem z tymi uczuciami sama…próbuję jakoś nie myśleć o tym non stop, ale niestety życie się kręci wokół tej owulacji i trzeba brać ją pod uwagę w planach.
No nic. Damy radę.

Do góry