reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się po południu. Już po pracy ufff w końcu ! Widziałam ze pisaliście o pogodzie ... No to u mnie +17 i słońce [emoji7][emoji23] także tego ...

Dziewczyny która z Was pisała o tej modlitwie jakiś pas tak był czy coś ?? Nie mogę znaleść tego w gąszczu tych wszystkich postów ... podała nawet link do tego a chciałam sobie poczytać o jak na złość nie widzę :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gabrika [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182] tulam mega mocno Robaczku

Queen jak dobrze pamietam to Parasoleczka nasza pisala o tym pasie.

Ja mam dzis ciezki dzien jakis wszystko mnie wkurza...delikatnie mowiac

Ah dziewczyny u mnie 16 dc i dalej testy owulacyjne blade , kurczę juz mam mysli ze z racji mojego wieku juz nie mam owulacji [emoji20]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Az sprawdzilam bo bylam pewna ale faktycznie to Flower pisala nie Parasoleczka [emoji1]

Queen specjalnie dla Ciebie ten link z postu Flower

http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html

Dziękuje kochana [emoji173]️[emoji173]️ ja nie mogłam tego znaleść !!

Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadaje [emoji23] wiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen haha dobrzy sa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ej jak co jakis czas jakoby ze nie mam polskiej tv wchodze na interie a tam informacja o znalezieniu martwego noworodka w sortowni smieci [emoji22] czytajac takie historie nie moge uwierzyc ze baba chodzi w ciazy a potem zabija wlasne dziecko...nie do pojecia jest to dla mnie

reklama
Do góry