Flower
Fanka BB :)
Witam serdecznie
Drogie Panie :-) Obserwuje forum już od jakiegoś czasu , i tak sie czaiłam żeby tu napisać, wahałam sie jednak bo wy to macie taki fajny babiniec, i po prostu nie chamiałam przeszkadzać. Mam nadzieje, że przygarniecie mnie do siebie :-) Mam 29 lat i właśnie rozpoczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko ( w domu córcia lat 5).
witam i zycze powodzenia, po za tym ja tez jestem Marta i tez o drugie sie straram dziecko a moj potworek ma juz tez 5 lat
A ja ogólnie od kilku dni odczuwam taki dziwny spokój, jak nigdy. Zawsze przed @ dostawałam ku*wy, że tak ładnie powiema w tym cyklu wyjątkowo nie, jestem miła dla M, nie krzyczę na niego za dużo, wykazuje wobec niego dużo cierpliwościjak nie ja! Może to przez to, że żelazo wróciło do normy?biorę teraz 3 opakowanie Tardyferonu i lepiej się po nim w końcu czuje, chociaż ten spokój jest taki dziwny
Styczen musi byc Twoj ja sie tez nie chce nakrecac ale dzis przy okazji zakupow w rossmanie nie omieszkalam i kupilam test na weekend
Dziewczyny zrobiłam test. Co o tym myślicie??? Są tam 2 kreski czy ta druga jest zbyt Słaba???
slaba moze i jest ale intensywnosc nie swiadczy o braku ciazy tylko o etapie na ktorym jestes wiec powoli gratulacje
Moja droga :-) punkt nr. 5 przeczytałam jako ,, z połykiem " ja pitole ;-D ale ze mnie głupek
hahahaha Marc w ten sposob to dziecka nie bedzie
I powiem wam jestem zła przylapalam koleżanki w pracy ze grzebiąc mi w tel tak mnie to zatkalo ze nie potrafilam wydusic słowa masakra tu są chore układy a ja nie lubię w chodzić w jakieś ustawki no i niewiem co one szukały strasznie nie chce żeby wiedziały o ciąży póki nie jest potwierdzona a tak zycia bym chyba nie miała oj musialsm się komuś wygadac
no zes w morde! jakie babska wscibskie! tel dzis jest tak osobista rzecza ze ja (chociaz bardzo spokona ) opieprzylabym!!!! No az sie zdenerwowalam!
@StorAnia nie powiem zebys tak nie myslala bo wiem ze sie nie da tak wylaczyc glowy! Ale tak jak dziewczyny pisza to nie tylko kobietom dojrzalym rodza sie chore dzieci. Moja kolezanka pierwsze dziecko ur w wieku 27 lat i niestety porazenie mozgowe, teraz ma juz 35 lat i zdecydowali sie na drugie, jak ja ja podziwialam! Ja sie chyba bardzej od niej stresowalam cala ciaze a moze ona nie dawala po sobie tego poznac, ale ma zdrowego dzidziusia! wiec naprawde to roznie bywa!
Nie chce zebyscie myslaly ze jakas nawiedzona jestem i kogos chce tu nawracac, ja mam z wiara tak roznie raz blizej raz dalej ale wiem ze napewno On tam gdzies jest wiec dla tych wierzacych moge polecic do przeczytania info o Pasie Św Dominika. Ja po pierwszej ciazy i poronieniu kiedy nie potrafilam sobie tego wszystkiego wytlumaczyc a potem przelamac strachu przy drugiej ciazy napisalam do sióstr i przyslaly mi ten pas z modlitwa (oczywiscie to jest bezplatne) nie mowi ze owiazywalam sie tym ale w czasie starania i w ciaze raczej zawsze mialam go w torebce , z modlitwa szczerze to bywlao roznie . Wiem ze tu macie rozny stosunek to tego wiec niekogo na sile nie namawiam ale czasami kiedy brakuje nam juz sil i nadziei to szukamy jej gdzie sie da wiec moze komus ta info sie przyda.
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html