reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A nie będzie zamknięty? Chętnie bym się przeszła

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, ze nie mieszkasz blisko :-(
Moj jest dzisiaj otwarty od 11 :-) nawet sprawdzałam :-D wczoraj był zamknięty :-) z mojego okna dachowego widać wielkie ,,M" i jak sie swieci to jest otwarty jak nie swieci to McDonald zamknięty :p
Hehehe to jest dobre :-)

Szkoda, ze na dworze tak zimno :-( ale spacerek czemu nie :-) gorzej, ze mnie tam znają i aż wstyd łazić w święta :-)

Moj jest dzisiaj otwarty od 11 :-) nawet sprawdzałam :-D wczoraj był zamknięty :-) z mojego okna dachowego widać wielkie ,,M" i jak sie swieci to jest otwarty jak nie swieci to McDonald zamknięty :p

Szkoda, ze na dworze tak zimno :-( ale spacerek czemu nie :-) gorzej, ze mnie tam znają i aż wstyd łazić w święta :-)
O widzę że stała klientka. Ale tobie zazdroszczę tak blisko domu;) do Was wszystkich mam bardzo daleko[emoji53]

Aaaaaa dziewczyny ratunku! Ostatni okres z odstawienia tabsow mialam 2 marca, po 28 dn8ach zero okresu objawy typowe na ciaze ale testy i bhcg negatywne. Lekarz przepisal mi duphaston na 10 dni na wywolanie okresu. Od wczoraj juz nie biore ale bardzo przytylam i poczytalam w necie czy to moze byc od duphadtonu. Przy okazji czytalam ze pi 10 dniach jak chce odstawic dupka to misze zrobic test. Bez przekonania zrobilam, bo w koncu w tym cyklu wszystko negatywne a teraz dupek byl na wywolanie. No i rano dzis robie test zupelnie bez przekonania i 2 grube vardzo wyrazne krechy. To mozliwe? Czy moze mi sie hormowy tak pokrecily juz? Po poludniu pojafe do apteki po kolejne testy bo az nie wierze... jak to mozliwe ze bylo wdzystko ujemne w 30dc (czyli poczatek kwietnia) a dzis 2 kreski??
Może owulacja była w tym cyklu później i stąd beta nie wyszła [emoji53].Gratuluję 2 kreseczek [emoji3]teraz tylko powtórzyć betę po świętach i się cieszyć[emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwielbiam lody z polewa z maka

O widzę że stała klientka. Ale tobie zazdroszczę tak blisko domu;) do Was wszystkich mam bardzo daleko[emoji53]

Ja to mam chyba najdalej [emoji6] ale McDonald's burger king i te inne hambugerownie to dla mnie najgorszy syf przepraszam.
Ja właśnie w drodze do pracy. Wczoraj zamówiłam sobie termometr i będę próbować mierzyć temperaturę. Mam pytanie jak dbacie o czystość takiego termometra? Myjecie go? Czy raczej bardziej przecieracie chusteczkami antybakteryjnymi?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to mam chyba najdalej [emoji6] ale McDonald's burger king i te inne hambugerownie to dla mnie najgorszy syf przepraszam.
Ja właśnie w drodze do pracy. Wczoraj zamówiłam sobie termometr i będę próbować mierzyć temperaturę. Mam pytanie jak dbacie o czystość takiego termometra? Myjecie go? Czy raczej bardziej przecieracie chusteczkami antybakteryjnymi?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myje z mydłem normalnie i wycieram do sucha. Na mnie czeka dong na poczcie , muszę jutro odebrać.

reklama
@ciufcieibibi to możliwe, po prostu owu się przesunęła :) gratuluję i troszkę zazdroszczę :) ja też brałam tabsy na wywołanie kilka lat temu, a @ jednak nie przyszła :)

Mnie od kilku dni tak boli głowa, że szok, ciągle na tabletkach jestem :( zawsze mnie boli 2-3 dni przed @, a dzisiaj 8dpo dopiero...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry