Flower
Fanka BB :)
Witam dziewczynkiu mnie pozytywny test owu dzisiaj więc działamy i trzymamy kciuki za cud. Jutro raniutko ruszamy do rodziców.
Owocnech staran zatem zycze
A u mnie nadal pod gorke telefon mi sie zepsul i nie oplaca sie go naprawiac... prostownica tez sie psuje - czas kupic nowa, moja fryzjerka nie ma wolnego terminu przez kolejne 2 tygodnie a ja wygladam juz jak lump... w ogole nie ciesza mnie przygotowania do Swiat... nie mam na to sily... mialam sobie kupic moje ukochane perfumy dzisiaj ale jak je wzielam do reki to tylko plakac mi sie chcialo... bo przeciez nawet jak wydam na nie kupe kasy to to nic nie zmieni... nie umiem cieszyc sie z czegokolwiek bez sensu to wszystko
Napewno nie jest latwo i takie dni sie beda zdarzaly ale glowa do gory kup perfumy i popraw sobie humor! Ja kiedys tez nie wierzylam ze bede miala moje szczscie ale sie udalo, dzis o aniolku pamietam ale szczerze to nie pamietam tego czasu po poronieniu.
Moj M przestaje mnie rozumiec i ciagle pyta co jest znowu nie tak :/
ach faceci! Ja po stracie tez mialam ze swoim ciekie spiecie, zwlaszcza ze ja chcialam przeczekac to i eyplakac a on przepic i mi na weekend zaprosil do domu 7 znajomych na imprezke , oni wchodza z tekstem jak tam mamuska a ja po prostu stanelam zalalam sie lzami zamknelam w drugim pokoju i taka imreze miaalm i im tez popsulam :/
Narazie nawet na seks nie mam ochoty a mąż na tym cierpi bo go i tak długo trzymalam. W ciąży nie chciałam w pierwszym trymestrze. Po poronieniu też nie, teraz będzie okres. Ja wiem ze mu ciężko bo mężczyźni bardziej są tacy seksualni chyba. Mi to bardzo rzadko się chce...
Mi tez sie rzadko chce za to moj moglby to robic kilka razy dziennie! A jak ja nie chce to sie obraza ze juz pewnie mnie on nie kreci albo mam kogos! Masakra jakas! Teraz starania to ja zgadzam sie czesciej to tez wymysla ze chce go tylko dlatego zeby mi zrobil dziecko!
Nie spodziewam sie zobaczyc 2poprzednim razem czulam, ze cos sie dzieje, teraz nic. Zreszta malpa ma jeszcze czas by przyjsc, 29dc a cykle mam 28-32.
Nie nakrecac mnie bo bede ryczec jak zobacze 1. Wole na chlodno czekac
To zaciskamy kciuki i czekamy