reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Eee no odwlekam to bo nie chce zobaczyc 1 kreski [emoji12]chyba bardziej wole zobaczyc malpe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Głupiaś Ty...Spark też się upierała długo i co? [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziekuje Wam bardzo za slowa wsparcia! nie wiem co bym bez Was zrobila![emoji85]

Macie racje: mam prawo sie smucic, ale tez musze isc do przodu! Zaczne malymi krokami!

P.S. kupie jutro te perfumy, nalezy mi sie!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
A jakie perfumy? Ja musze kupić mi nic nie pasi a już jak pasi to drogo [emoji85]
Ja wiem jak to dużo daje takie wsparcie nawet internetowe. Naprawdę dziękuję dziewczyny że jesteście bo bez was to ja bym rady nie dała. Tak myślę że my baby to jesteśmy silne. Ja się sobie dziwię że nawet ok to znoszę. Pierwszy tydzień była masakra ale ja to sobie szybko przerobiłam na swoje. Mam swój cel żeby wykluczyć głupoty na które mogę mieć wpływ, mam wizytę u dobrego gina, chce zacząć dietę i ćwiczenia. I no staranka za jakiś czas jak już się wyjaśni wszystko. Narazie nawet na seks nie mam ochoty a mąż na tym cierpi bo go i tak długo trzymalam. W ciąży nie chciałam w pierwszym trymestrze. Po poronieniu też nie, teraz będzie okres. Ja wiem ze mu ciężko bo mężczyźni bardziej są tacy seksualni chyba. Mi to bardzo rzadko się chce...[emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Głupiaś Ty...Spark też się upierała długo i co? [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Właśnie Parasolka pokaż te 2 kreski [emoji4]

Nie spodziewam sie zobaczyc 2 [emoji12]poprzednim razem czulam, ze cos sie dzieje, teraz nic. Zreszta malpa ma jeszcze czas by przyjsc, 29dc a cykle mam 28-32.
Nie nakrecac mnie bo bede ryczec jak zobacze 1. Wole na chlodno czekac :)

Nie spodziewam sie zobaczyc 2 [emoji12]poprzednim razem czulam, ze cos sie dzieje, teraz nic. Zreszta malpa ma jeszcze czas by przyjsc, 29dc a cykle mam 28-32.
Nie nakrecac mnie bo bede ryczec jak zobacze 1. Wole na chlodno czekac :)

Ok jak masz płakać to zezwalam na czekanie [emoji6]

reklama
@oczekiwanie & @M2b, moja miłość od 10 (a może i dłużej) to Chanel Chance Eau Fraiche.

Próbowałam kilka razy zmienić na inne, ale żaden aż tak mi nie odpowiada :) Jedyny minus, że kupić je oryginalne w internecie graniczy z cudem, a w drogeriach są baaaardzo drogie :/

Do góry