reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin co do sutków- ja swoje czułam teraz właśnie od początku okresu przez tydzień tak jak było jak miałam cp..... wariowałam strasznie ale na szczęście test negatywny i sutki się uspokoiły. Mam plan zbadać prolaktynę czy czasem nie zaczęła mi wariować....
A mi organizm chyba chce wynagrodzić poprzedni przedłużający się cykl. Dzisiaj 10 dc a śluz już piękny płodny, jajniki czuć, kreska na owulacyjnym ciemnieje więc jest szansa na termin porodu w urodziny[emoji2]. Ehhh pomarzyć można. Ale może przynajmniej nie będzie cykl na straty jak owu zdąży do piątku przyjechać[emoji2]
Pozdrawiam

reklama
a ja od wczoraj mam wewnętrzny mega wk...w, wszystko mnie irytuje, znać że środa-czwartek przylezie @ podbrzusze też pobolewa. Nadzieja gaśnie powoli

Jak zapytalam to co dzieci mam do grzejnika przywiazac zeby nie chodzily po domu? To mi powiedziala ze moje sa widocznie nie wychowane bo jej jak przychodzily po szkole to siedzialy na lozkach i ogladaly bajeczki a nie chodzily w te i we wte po mieszkaniu [emoji35][emoji44][emoji35][emoji44]

Pierwsze slysze zeby dzieci byly nie wychowane bo sie bawia.Ale serio nie w sposob glosny.Rozkladaja zabawki czy klocki na dywanie i sie bawia(a kupilam specjalnie gruby zeby nie bylo slychac jak cos spadnie).Zreszta starsza corka do 16 zazwyczaj jest w szkole a roczne dziecko jeszcze trzaskac nie wiadomo jak nie potrafi bo ledwo chodzi wiec widocznie to jest szukanie dziury w calym na sile.Na parterze tez sasiadka ma male dziecko to podobno jak placze to pukaja jej jakas miotla cz czyms w podloge a kilkakrotnie mowila ze uspila ta malutka to wychodzili na klatke i trzaskali drzwiami jakby nie wiedzieli do czego sluzy klamka...przymykalam oko na to ze zarysowal nam samochod i nie raczyl sie przyznac ale teraz po tych zagraniach bede przechodzic jak kolo powietrza bo na prawde mam ich dosc

A u mnie dziś tempka skoczyła o prawie 0,2 w stosunku do wczoraj, ale nie ogarniam o co chodzi, bo już 3 dzień bolą mnie sutki jak po owu w zeszłym miesiącu, a temperatura ładnie wtedy rosła...ponawiam pytanie z wczoraj, czy w cyklu bezowulacyjnym mogą boleć piersi itp?

1491805583-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Raczej już po owu temp skoczyła

Jak zapytalam to co dzieci mam do grzejnika przywiazac zeby nie chodzily po domu? To mi powiedziala ze moje sa widocznie nie wychowane bo jej jak przychodzily po szkole to siedzialy na lozkach i ogladaly bajeczki a nie chodzily w te i we wte po mieszkaniu [emoji35][emoji44][emoji35][emoji44]

Pierwsze slysze zeby dzieci byly nie wychowane bo sie bawia.Ale serio nie w sposob glosny.Rozkladaja zabawki czy klocki na dywanie i sie bawia(a kupilam specjalnie gruby zeby nie bylo slychac jak cos spadnie).Zreszta starsza corka do 16 zazwyczaj jest w szkole a roczne dziecko jeszcze trzaskac nie wiadomo jak nie potrafi bo ledwo chodzi wiec widocznie to jest szukanie dziury w calym na sile.Na parterze tez sasiadka ma male dziecko to podobno jak placze to pukaja jej jakas miotla cz czyms w podloge a kilkakrotnie mowila ze uspila ta malutka to wychodzili na klatke i trzaskali drzwiami jakby nie wiedzieli do czego sluzy klamka...przymykalam oko na to ze zarysowal nam samochod i nie raczyl sie przyznac ale teraz po tych zagraniach bede przechodzic jak kolo powietrza bo na prawde mam ich dosc
To oni są chorzy...zdrowe dzieci będą hałasowac, bo się bawią! Nie da się bawić zupełnie cicho. My też zwracamy uwagę młodemu, żeby nie biegał po domu i nie trzaskal, bo na dole mieszka starsza pani, ale bez przesady... W bloku ludzie są przyzwyczajeni. Cieszę się, że teraz będziemy mieszkać na parterze, to przynajmniej będzie mógł biegać do woli i nikt mi uwagi nie zwróci :|

Raczej już po owu temp skoczyła
Zobaczymy jutro :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Masakra ci twoi sąsiedzi. Bardzo mi przykro że tak musisz z nimi żyć w jednym miejscu.

Ja witam się z rana dziś mam na 12 więc wstałam trochę wcześniej i kawka [emoji6] widziałam że pisałyscie o kawie. Ja z kawą mam różnie. Raz uwielbiam raz nienawidzę. Rozpuszczalnej kijem nie dotknę [emoji6] teraz na razie jestem na etapie powrotu bo w ciąży nie mogłam znieść zapachu kawy.
@Windy91 jakiś teścik dzis?
Ja już chce żeby ta @ do mnie przyszła bo nie lubię tak czekać w niepewności. Starałam się robić testy owu ale nie wychodziły. Gdyby poronienie było tak jak mówiłam idealnie w terminie to następna @ powinna być 12 kwietnia. Zobaczymy [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja [emoji5]
Obiad zrobiony, powoli się szykuje na monitoring. W piątek bolał mnie dół pleców z lewej strony, śluz miałam taki chyba plodny, nie wiem bo pierwszy raz coś takiego u siebie zaobserwowalam, a szyjka też była miękka i wysoko. Choć wydaje mi się trochę niemożliwe żeby owu wystąpiła samoistnie, w czwartek lub piątek skoro we wtorek pęcherzyki miały 11mm. Zapewne mój organizm znowu daje mi fałszywe nadzieje...
Co ma być to będzie, następny cykl z femara [emoji32] trochę dygam bo gdzieś tam wyczytałam o możliwych wadach urodzeniowych u dzieciaczkow po stymulacji na femarze, ale to stare badania więc się nie nakręcam.
Miłego dnia [emoji6]

Witam sie z ranka u mnie rowniez piekny sloneczny dzien....
@auslanderka , @marc, @StorAnia @Docia1975 ,@judytka777, @Lanvin I inne trzymam kciuki za kolejny cykl tak jak pisalam wczoraj musimy polozyc styczen na łopatki (chociaz moze ktoras jeszcze miescilaby sie w grudniu z terminem?)
:happy:
:happy2:
@Aschlee25 wspolczuje sasiadow ... :surprised:
@StorAnia a ty juz po owu jestes kochana...?
@Antonia2016 co u ciebie przyszla mamciu jak sie masz ?jak sie czujesz? kiedy masz wizyte?
@Paraplu nie przepracowuj sie Nam tam tyle weź z kolezankami z forum lepiej poplotkuj :happy:
@cheebay ja tez studiowalam w cieszynie w sumie to ja mam do cieszyna niedaleko :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie z ranka u mnie rowniez piekny sloneczny dzien....
@auslanderka ,@marc,@StorAnia ,@Docia1975 ,@judytka777, @Lanvin I inne trzymam kciuki za kolejny cykl tak jak pisalam wczoraj musimy polozyc styczen na łopatki (chociaz moze ktoras jeszcze miescilaby sie w grudniu z terminem?)
:happy2:
@Aschlee25 wspolczuje sasiadow ... :surprised:@StorAnia a ty juz po owu jestes kochana...?
@Antonia2016 co u ciebie przyszla mamciu jak sie masz ?jak sie czujesz? kiedy masz wizyte?
@Paraplu nie przepracowuj sie Nam tam tyle weź z kolezankami z forum lepiej poplotkuj :happy:
Pierwsza wizyta już za mna :-) kolejna po świętach we wtorek, a teraz mam 8 tydz i 3dni :-) czuje się bardziej kiepskawo niż dobrze. Czekam na powrót sił i koniec mdłości :-) jeszcze pewnie z 2,3tygodnie i mam nadzieję odpuszczą

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry