reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Renia, wyślij mi swój profil na priv, to Cię dodam

qdkkj44j6bi2vbec.png

Wysłane [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kto na dniach testuje bo juz dawno dwoch kresek nie było ....

Ja moze tez jutro kupie testa to bedzie moj 31dc/28 czyli 2 dni po spodziewanej @@@@ ktorej nie widac na choryzoncie I nie wiem dlaczego.
Wczoraj I dwa dni wczesniej czulam bole I klocie w brzuchu a dzis nic tylko piersi bola ale to dla mnie zaden wyznacznik ze mogla by to byc ciaza bo mnie zazwyczaj piersi bola przed @ ...moze teraz troszke jakby inaczej no ale ja tam sie nie nakrecam I tak podziwiam swoja cierpliwosc @bertha ty bys juz pewnie zdarzyla z 2 -3 testy zrobic co nie :laugh2::-p

Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnym [emoji23] dziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited [emoji7][emoji7][emoji7]
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę [emoji23]) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja moze tez jutro kupie testa to bedzie moj 31dc/28 czyli 2 dni po spodziewanej @@@@ ktorej nie widac na choryzoncie I nie wiem dlaczego.
Wczoraj I dwa dni wczesniej czulam bole I klocie w brzuchu a dzis nic tylko piersi bola ale to dla mnie zaden wyznacznik ze mogla by to byc ciaza bo mnie zazwyczaj piersi bola przed @ ...moze teraz troszke jakby inaczej no ale ja tam sie nie nakrecam I tak podziwiam swoja cierpliwosc @bertha ty bys juz pewnie zdarzyla z 2 -3 testy zrobic co nie :laugh2::-p

Ja pewnie z piec hahahaha trzy przed spodziewana i pozniej kolejne dwa po

Chyba chodziło jej o to, że krąży opinia, że z z tym konkretnym urządzeniem zachodzi się w okresie 3 cykli zwykle :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki za sprostowanie. Tak zazwyczaj z tym monitorem zachodzi sie w ciaze do 3 miesiecy. Oczywiscie sa to badania na nie wiadomo ilu kobietach i niektorym zajelo dluzej. Ale warto sprobowac za nim podejmiemy sie jakich kolwiek badan. Za niedlugo testuje tak ze zobaczymy ☺ na chwile obecna bol podbrzusza, dziwnie popekane naczynka na prawej piersi (nigdy ich tyle nie zaobserwowalam) ciagla zgaga od niedzieli ale z tym mam problem od wielu lat. No i szyjka taka nie twarda, nie miekka... otwarta chyba nie jest no i tak jakos wysoko, ale udalo mi sie ja zbadac. Sluz bialy, kleisty... wyglada na to ze okres jest za rogiem.. po mimo rozczarowan i tak uwielbiam ten czas staraczki

Slyszalyscie o Sztokholmie? Siedze w pracy, rycze ze stresu i czekam na wiesci o mojej siotrzenicy. Nie ma z nimi kontaku.
Boze nie wiem co ze soba zrobic...

reklama
Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnym [emoji23] dziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited [emoji7][emoji7][emoji7]
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę [emoji23]) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu ;)

Ja jestem z cornwallo, miescina Launceston sie nazywa. :) zycze wam powodzenia xx

Do góry