renia200
mama Victorki :)
Renia, wyślij mi swój profil na priv, to Cię dodam
Wysłane [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renia, wyślij mi swój profil na priv, to Cię dodam
Kto na dniach testuje bo juz dawno dwoch kresek nie było ....
Ja moze tez jutro kupie testa to bedzie moj 31dc/28 czyli 2 dni po spodziewanej @@@@ ktorej nie widac na choryzoncie I nie wiem dlaczego.
Wczoraj I dwa dni wczesniej czulam bole I klocie w brzuchu a dzis nic tylko piersi bola ale to dla mnie zaden wyznacznik ze mogla by to byc ciaza bo mnie zazwyczaj piersi bola przed @ ...moze teraz troszke jakby inaczej no ale ja tam sie nie nakrecam I tak podziwiam swoja cierpliwosc @bertha ty bys juz pewnie zdarzyla z 2 -3 testy zrobic co nie
Chyba chodziło jej o to, że krąży opinia, że z z tym konkretnym urządzeniem zachodzi się w okresie 3 cykli zwykle
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Heeheh Dawniej to ja tez tyle robilam a teraz chce sobie nadzwyczajnie zaoszczedzic moich zlotych nerwow :-)Ja pewnie z piec hahahaha trzy przed spodziewana i pozniej kolejne dwa po
Slyszalyscie o Sztokholmie? Siedze w pracy, rycze ze stresu i czekam na wiesci o mojej siotrzenicy. Nie ma z nimi kontaku.
Boze nie wiem co ze soba zrobic...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnym [emoji23] dziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited [emoji7][emoji7][emoji7]
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę [emoji23]) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom