Lanvin
Fanka BB :)
Kochana, ale jeśli owu miałaś np. ok 10-14 dni temu, to beta wyjdzie dopiero teraz, a owu po prostu mogła Ci się przesunąć. Skoro masz taki długi cykl, tzn ze owu była później, po 30dc.Hej dziewczyny ! Pare dni mnie nie było i już cieżko mi się połapać z tematami
U mnie bez zmian a wlaściwie co raz to gorzej. Wizyta 3 kwietnia u gin a ja już chodze jak potłuczona. Nie wiem co sie dzieje, ciązy brak bo robiłam betke . Dzis i wczoraj jeszcze jeden test dla siebie aby wiedzieć. 52 dzień cyklu a okresu jak nie było tak i nie ma. Sutki takie bolące, ze nawet jak są w staniuku to bolą, do tego te zawroty głowy ....
Ej, to weź mnie sobie przysnij teżBrr, współczuję... :/ ja na całe szczęście nie wiem co to migreny
@basia89 i o Tobie też mi się śniło, że w ciąży byłaś!! Bo myślałam sobie, ale fajnie, że będziemy mogły razem na spacery chodzić bo blisko mieszkamy haha
Dlatego ja nie mam zamiaru do gina chodzić inaczej, niż prywatnie. U wielu lekarzy tak jest, nawet na luxmed można trafić na jakiegoś konowała.najpierw to się mu musi chcieć i musi mieć pomysł co sprawdzić
Ale dong Ci akurat nie zaszkodzi, zobacz ilu dziewczynom pomógłjakes objawy ciążowe? coś?
ja nigdy takich długich cykli nie miałam i torbieli również, wiec niestety nie pomogę...
ja tak się zastanawiam nat tym dongiem, ale boje siębrania czegoś bez zgody lekarza bo cykle mam regularne.
a możesz mi tez wysnić ciążę?
@marc a gdzie twój wykres?
12dpo? Ładnie to wyglądaWczorajszy dzień zmodyfikowałam bo było 39 jednak, a ja z rana nieprzytomna byłam i 37 wpisałam ...
A to dzisiejszy wykres
Nie podjudzamy marc! Ja ostatnio też miałam taką temp i 13 dpo zaczęła spadać...oby u marc się utrzymała, ale nigdy nie wiadomo. [emoji110]naprawdę wysoka ta temp. typowo ciążowa
kiedy robisz test?
jenyyy u mnie jeszcze tyyyle czekania.....