reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ankuś, Millo, DigitalGirl - piękne betki. Gratuluję dziewczyny i rośnijcie zdrowo.

A jeśli chodzi o miejsce na grudniówkach to nie mam nic przeciwko temu.
mfifi - warto sprawdzić na usg myślę. Jak masz skierowanie to działaj.

u mnie 26dc, tak więc jutro max pojutrze będzie @. Koniecznie muszę wam wkleić mój wykres. Jak tylko ogarnę się to wstawię. Poza tym nie mam objawów ani na @ ani na ciążę.

Basia ty pisałaś chyba o stresie z tą tempką, to ja też tak mam, już się boję co termometr jutro pokaże...

No ja mam 27 dzień cyklu, owulacja 13 dnia. Ojej jaka miałaś wysoka betę.

A no właśnie nie wiem. W środę jak będę na becie to zabiorę wynik.
To mi kiedyś Lanvin wysłała chyba

Załączniki

• x1489651037-aaaaaa.png.pagespeed.ic.EK6Z_iAGwb.png
    x1489651037-aaaaaa.png.pagespeed.ic.EK6Z_iAGwb.png
    32,6 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Kochanie ten post był z marca zeszłego roku. Przez ten czas straciłam znowu maleństwo, ale drugie się utrzymało.
Matko, ale sie wystraszyłam......
Bólu piersi też nie? Nic? Jak zaczęłam krwawić w poprzedniej ciąży zadzwoniłam do swojego ginekologa i pyta sie mnie czy mam jakieś objawy ciąży, powiedziałam że nie, a ten przez telefon "to jak jest krwawienie i brak objawów, to zapewne ciąża obumarła" Tak też się stało! Ale taka informacja przez telefon i to w takim momencie, słabo :confused2:

Bzdura... to nie jest reguła... ja dwa razy w tej ciąży krwawiłam i to nie mało.... Nie miałam żadnych objawów a ciąża była żywa i dziś 17 tydzień....

Do góry