No i bardzo dobrze trzymam kciuki za udany cykl.Hehe w tym cyklu było ,, ostro " aż mi wstyd tak pisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i bardzo dobrze trzymam kciuki za udany cykl.Hehe w tym cyklu było ,, ostro " aż mi wstyd tak pisać
No właśnie ja też coś widzę, albo chce widzieć to może jutro powtórz test? Ile będziesz czekała na wyniki bety?Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie widać cieniucha. beta wskazana.Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338
Aż zmieniłam wszystkie ustawienia w telefonie, żeby było jaśniej i ja widzę jakiś cień. Szczególnie na tym drugim zdjęciu. A jak Ty to oceniasz na żywo? Patrzyłaś w świetle dziennym?Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338
Od 3-4 dc do 1-2 dni po owu, dwa razy dziennie, rano i wieczoremMam takie pytanko. Czy ważne jest w jakich dniach bierze się dong quai
Ja widzę, toż to nawet nie jest cień cienia, tylko cień!Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338
Super Millo, beta prawdę powie. Wierzę że Ci się udało [emoji106]Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!Zobacz załącznik 799336
To jest dopiero 10 dpo to musi być tylko cień :-)Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338