reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Slonka :-*
@cheebay , @Spark , @auslanderka patrzcie kolejny skok :-) tyle, ze dzisiaj zmierzyłam równa godzinę pózniej i wyszło 37C , ale przeczytałam, ze jeżeli mierzy sie godzinę pózniej to odejmuje sie 0,1 kreskę i tak zrobiłam chociaż nie wiem czy tak ma byc :-)
Wczoraj okropnie sie czułam o mało nie zwymiotowałam, jajniki wszystko bolało. Po tym naszym dongu czuje prace wnętrzności :-) w okolicach owu :-)

Czy w takim przypadku owu była wczoraj np? W sensie mogła by byc ?

Załączniki

• IMG_3537.PNG
    IMG_3537.PNG
    55,7 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Cześć Slonka :-*
@cheebay , @Spark , @auslanderka patrzcie kolejny skok :-) tyle, ze dzisiaj zmierzyłam równa godzinę pózniej i wyszło 37C , ale przeczytałam, ze jeżeli mierzy sie godzinę pózniej to odejmuje sie 0,1 kreskę i tak zrobiłam chociaż nie wiem czy tak ma byc :-)
Wczoraj okropnie sie czułam o mało nie zwymiotowałam, jajniki wszystko bolało. Po tym naszym dongu czuje prace wnętrzności :-) w okolicach owu :-)

Czy w takim przypadku owu była wczoraj np? W sensie mogła by byc ?
Hmmm to zmieniam zdanie i stwierdzam, że owulacja była 13 dnia cyklu. Widzisz to trzeba mieć większy obraz, tak jak teraz, żeby stwierdzić. Ale starania były, także jest ok. Myślę, że cykl odrobiony :tak:

Mam dola:( dzisiaj tak się cieszyłam jak te pozytywne testy owu zobaczyłam, a tu psia du.a mi wyszla:( nadal nie wiadomo co z teściową będzie czy szpital czy dom. Mąż wisi na telefonie, a mnie aż nosi;( nie chce skupiać się tylko na sobie, staram się myśleć że jak by od mojej strony rodziny była taka sytuacja też pewnie bym zachowała się jak mój M. Ale taki zonk ze hej:(
Nie dołuj sie, może dzisiaj się uda, a jak nie to trudno. Wiem co czujesz, bo mnie też czasem nosi jak nie jest zgodnie z moim planem, ale życie. W tym przypadku chodzi o zdrowie jego Mamy także nie denerwuj :)

O boże jakie przeżycie:/. Ale jaki facet musiał być pijany, szok. Filipek i tak dzielny, że poszedł spać do siebie.

Bedzie dobrze. Rak to nie wyrok, wiem, że zależy wam na czasie, ale może przed podaniem leczenia się uda . I zamiast rok czekać to już po roku będziecie sp

O kurde, to jak zaproszenie dla przestępców :///
A na dole wisi kartka "uwaga złodzieje, nie otwierać obcym drzwi do klatki" a my zapraszamy do mieszkania ;)

reklama
Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!Zobacz załącznik 799336

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo czekałam na Twój wpis. Tam jest jakiś cień przy drugiej kresce? Czy biało? Ja mam 13 dni po owulacji. Będę testowała we wtorek, bo dzisiaj chyba nie będę miała jak kupić testu. Cały dzień z mężem. A chciałabym zrobić mu niespodziankę jak się uda.

Do góry