reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi się testy owu sprawdziły. Tu kupowałam takie najtańsze qle ja nie mieszkam w Polsce.
Używałam przez jeden cykl. Byl moment, że robiłam trzy dziennie. Stwierdziłam, że jak tak dalej pójdzie to zwariuje. Leżą w szufladzie i zapomniałam o nich. Może sprawdzę w przyszłym cyklu czy sie sprawdzi test z temperaturą.

reklama
Używałam przez jeden cykl. Byl moment, że robiłam trzy dziennie. Stwierdziłam, że jak tak dalej pójdzie to zwariuje. Leżą w szufladzie i zapomniałam o nich. Może sprawdzę w przyszłym cyklu czy sie sprawdzi test z temperaturą.
Test owulacyjny raz dziennie około południa najlepiej robić robiłam między 12-14-16 i zawsze wychodziły dobrze. W drugim cyklu zaszłam w ciaze. Zaczynałam testowanie około 10dc chociaż z mężem miałam problem bo chyba czuł stres za duży. No ale jeden raz w odpowiednim momencie wystarczy.

Test owulacyjny raz dziennie około południa najlepiej robić robiłam między 12-14-16 i zawsze wychodziły dobrze. W drugim cyklu zaszłam w ciaze. Zaczynałam testowanie około 10dc chociaż z mężem miałam problem bo chyba czuł stres za duży. No ale jeden raz w odpowiednim momencie wystarczy.
Ja mam test Domowe Laboratorium, dzisiaj pierwszy raz zrobiłam no i od razu takie kreski wyszły, dzisiaj jeszcze dodatkowo zanim test zrobiłam; czułam i czuję do tej pory kłucie w prawym jajniku :)

Dlatego ja, żeby nie stresować męża robiłam w ukryciu. Nawet nie wiedział ;) juz stwierdził, że jestem za bardzo nakręcona, wiec nie chciałam żeby mnie krytykował.

Co za wredny babsztyl!! Powiedzcie mi czemu baby ginekolozki są najczęściej takie okropne i niedelikatne?
Kochana nie martw się tu dużo kobietek miało torbielo i było wszystko ok!
Nie mam pojecia czemu kobiety lekarki sa takie wredne...ja wyszlam w takiej rozsypce,ze gdyby nie maz,to nie wiem jakbym sobie z tym poradzila...potem juz trafilam do milego Pana doktora...ale mam obawy,bo powiedzial,ze natychmiast operacja,a bylam na konsultacji w szpitalu Sw.Zofii w przychodni prywatnie i lekarka powiedziala ze to nic jeszcze prwnego,ze to torbiele endometrialne,kazala powtorzyc usg...strasznie sie boje,boje sie ze one bede wieksze..

reklama
Jakbym słyszała swojego lekarza. A powiedz dużego masz tego torbiela?
Na prawym jajniku podejrzenie torbieli endometrialnej na 25 mm,a na lewym 33 mm.Nie wiem co mam robic..jedni mowia operacja,drudzy abym starala sie zajsc w ciaze..a inni ze.dopuki nie z operuje to nie zajde w ciaze,bylam w szpitalu Sw.Zofii..kazali powtorzyc badanie usg bo to nic pewnego,i kazala babka probowac zajsc w ciaze,a inni mowia abym jak. najszybciej to wyciac do szpitala na Orlowskiego w szpitalu..bylam juz na tylu konsultacjach...teraz mam zamiar isc do lekarza ktory pracuje na Orlowskiego prywatnie aby on to zobaczyl

Do góry