reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama

Załączniki

• IMG_3438.PNG
    IMG_3438.PNG
    147,8 KB · Wyświetleń: 95
Dziękuję :*

I co dobrego prócz smoothie masz dzisiaj? :)

Wiesz jak jest, faktycznie patrząc na temperaturę i na objawy to może wyglądać na ciąże, ale z drugiej strony mdłości w 5 tygodniu? Pewno z nerwów ostatnio i po prostu lutealna mi się wydłuży...

Zacznij w 4 dc jak już krew nie będzie mocno lecieć :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie mogę od 4dc bo dziś mam 5 a dopiero wczoraj zamówiłam, liczę ze do wtorku przyjdzie, i nie wiem czy nie za późno,a z drugiej strony mam późne owulacje bo cykl 35 dni

Ja zaczęłam brać od 6 dc bo tez mam 7 dni @, ale te dwa ostatnie dni juz lekkie plamienia wiec wzięłam i nie zauważyłam, żeby sie znów coś rozkręciło z krwawieniem, wiec ok :-) dzisiaj 8 dc :-) raczej nie bedzie za późno :-) biorę po 2tabl dziennie rano i wieczorkiem.
W sumie to pierwszy raz na dongu w swoim życiu :-)
Dziękuję :*
Mam nadzieje że do wtorku dojdzie, to będzie 7dc

witam się leniwie,

odpoczynek na tapecie po wczorajszych wiosennych porządkach. Przetrzepałam szafy, worki za drzwi i wiatr hula w szafach.

Mam dziś tempkę najwyższą w tym cyklu - 17 dc, owu wyznaczone dziś przez ovufriend na 14 dc. Zgadzałoby się z odczuciami. Tak więc wyczekiwanie teraz i seksik dla przyjemności tylko.

Lanvin dla mnie mogłabyś te wykresy wstawiać co minutę. Ja dopiero początkuję w temacie i chętnie oglądam każdy który wstawiają dziewczyny.
Carmen- super, gratulacje. Kolejna listopadówka.
Paraplu, szacun dla Ciebie jesteś debeściak !!!

witam się leniwie,

odpoczynek na tapecie po wczorajszych wiosennych porządkach. Przetrzepałam szafy, worki za drzwi i wiatr hula w szafach.

Mam dziś tempkę najwyższą w tym cyklu - 17 dc, owu wyznaczone dziś przez ovufriend na 14 dc. Zgadzałoby się z odczuciami. Tak więc wyczekiwanie teraz i seksik dla przyjemności tylko.

Lanvin dla mnie mogłabyś te wykresy wstawiać co minutę. Ja dopiero początkuję w temacie i chętnie oglądam każdy który wstawiają dziewczyny.
Carmen- super, gratulacje. Kolejna listopadówka.
Paraplu, szacun dla Ciebie jesteś debeściak !!!
To proszę kolejny wykres :-)
1489338482-aaaaaa.png

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry