reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

On całe szczęście pracuje na nocki tylko ! Miałam spokój :) teraz ja idę do pracy, mijamy się. Dlatego też taak mi zależy na weekendach razem a nie na meczach.
No to się nie dziwię. My się widzimy tylko w weekendy z moim. Ale wtedy robimy wszystko razem. Jutro jedziemy sobie w góry żeby młody śnieg jeszcze zobaczył :)

reklama
1489130598-aaaaaa.png

11 dpo...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Coś tu jest podejrzane kochana :)

mój plan na nowy cykl
mierzenie temp, testy owu i bzykanie codziennie w dniach płodnych....
Mój gin mówi, że praca codziennie musi być ;). Teraz musi nam się udać :)). U mnie 5 lub 6 dpo. We wtorek idę na badania to może betę zrobię to będzie 9 lub 10 dpo. Myślicie, że jest sens robić??? Chciałabym szybko wiedzieć na czym stoję bo muszę rtg zrobić bo idę aparat na zeby założyć.

Bylam dziś dziewczyny i jest pecherzyk serca chyba jeszcze nie było bo nic nie wspomniał;) a rozmiaru nie wiem. Zdjęcia też nie mam bo nie ma co oglądać. Ślę najważniejsze że jest w dobrym miejscu a nie np w jajowodzie boom tysięcy martwilam po tym krwawieniu. Dał dupka no i coś na infekcje bo niby zlapalam coś:/

Bylam dziś dziewczyny i jest pecherzyk serca chyba jeszcze nie było bo nic nie wspomniał;) a rozmiaru nie wiem. Zdjęcia też nie mam bo nie ma co oglądać. Ślę najważniejsze że jest w dobrym miejscu a nie np w jajowodzie boom tysięcy martwilam po tym krwawieniu. Dał dupka no i coś na infekcje bo niby zlapalam coś:/
ale literówki przez ten słownik w tel ... miało być w jajowodzie bo się martwilam po tym krwawieniu

reklama
Do góry