Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie sie wydaje duza, może to laboratorium uzywa innych norm.Hej dziewczyny, może któraś z Was mi coś powie 27.02 czyli 10/11 dpo beta wyszla 8,6 dziś 8 dni poznien beta 246,6 teoretycznie w normie przyrost według kalkulatora 137,5% ale jakoś martwi mnie czy ta beta nie jest za niska?
Przyrost bety mierzy się co 48 godzin. Nie po 8 dniach.Hej dziewczyny, może któraś z Was mi coś powie 27.02 czyli 10/11 dpo beta wyszla 8,6 dziś 8 dni poznien beta 246,6 teoretycznie w normie przyrost według kalkulatora 137,5% ale jakoś martwi mnie czy ta beta nie jest za niska?
Hej dziewczyny, może któraś z Was mi coś powie 27.02 czyli 10/11 dpo beta wyszla 8,6 dziś 8 dni poznien beta 246,6 teoretycznie w normie przyrost według kalkulatora 137,5% ale jakoś martwi mnie czy ta beta nie jest za niska?