reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, może któraś z Was mi coś powie 27.02 czyli 10/11 dpo beta wyszla 8,6 dziś 8 dni poznien beta 246,6 teoretycznie w normie przyrost według kalkulatora 137,5% ale jakoś martwi mnie czy ta beta nie jest za niska? :(
Hej, ja mam podobnie, tzn 24.02 beta 8,7 a 27.02 już 73. Też się martwię, że mało, chociaż kalkulator pokazuje przyrost 48-godzinny ponad 200%. Stwierdziłam, że nie będę na razie więcej sprawdzać bo nie chcę się stresować. Jutro wizyta, zobaczymy.

Cześć kobieetki, to która robi sobie i nam prezent z okazji naaszego święta i wrzuca tu dwie kreseczki? :D

Wszystkiego naj dla nas! :*

Wydrukować swoim chłopom :D
54f5807c6eb60_o,size,933x0,q,70,h,0af60b.jpg

Wszystkiego dobrego !

Załączniki

• 54f5807c6eb60_o,size,933x0,q,70,h,0af60b.jpg
    54f5807c6eb60_o,size,933x0,q,70,h,0af60b.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 425
Hej Dziewczyny :)

Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!
Życzę samych 2 kreseczek :)

U mnie jak na załączonym obrazku, zbliża się wredna @ :( temperatura spada, ból miesiączkowy:( Nawet chyba nie będę testować :( No cóż załamka :(
Mam nadzieje, że u Was @Antonia2016 , @kotek87 , @MartaBarbaraWeronika , @Jestemblond będzie lepiej :)

Wczoraj byłam na Fitnesie. Było super. Dałam z siebie wszystko:) Zakwasy na udach i pośladkach :p Następny w czwartek :)

upload_2017-3-8_8-5-51.png

Załączniki

• upload_2017-3-8_8-5-51.png
    upload_2017-3-8_8-5-51.png
    19,5 KB · Wyświetleń: 320
reklama
@Spark popieram, też czekam dzisiaj na jakieś kreseczki :D

@Carmen24 dziękuję czy ja wiem czy krzywe normalne chyba:p

Wiecie jaka kolejka masakra... :( myslalam ze jak tak wcześnie przyjade to szybko załatwię sprawe a tu jest horror tyle ludzi... mam nadzieję że zdążę przyjechać do domu i cos zjeść bo później muszę jechać do pracy .

Do góry