reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane sprzedaje bo skoro zostało mi tylko ivf to nie jest mi to do niczego potrzebne ;-) naturalnie i tak się nie uda wiec nie potrzebuje znać swojego cyklu. Przez miesiąc używała go moja koleżanka - zaszła od razu ;-) wiec jest nadzieja ze zdrowym pomaga szybko ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już jestem po wizycie. A więc lekarz zrobił usg i powiedział że ciąża bardzo młoda bo widzi tylko mały, czarny punkcik i żeby jutro lepiej powtórzyć betę. Zbadał szyjke, ponaciskal brzuch i powiedział że jest ok. Powiedział żeby za tydzień przyjść znów i zobaczymy dalej.
Wydebilam Dupka :D (duphaston) nawet zbyt nie protestował i przypisal nawet 2 opakowania które oczywiście już zakupiłam.:p :) Wydaje mi się że zaszkodzić nie powinny a będę się czuła trochę bezpieczniej. :)
Podsumowując jutro rano beta i dalej czekamy.

@marc jakbyś chciała mogę Ci wysłać ziółka :) sama kompletowałam według przepisu :)

O to ja poproszę :-* z miła chęcią :-) :-*

Kochane sprzedaje bo skoro zostało mi tylko ivf to nie jest mi to do niczego potrzebne ;-) naturalnie i tak się nie uda wiec nie potrzebuje znać swojego cyklu. Przez miesiąc używała go moja koleżanka - zaszła od razu ;-) wiec jest nadzieja ze zdrowym pomaga szybko ;-)

Nawet nie miałam pojęcia, ze takie coś istnieje :-)

A ja tak nie w temacie - bo jakby któraś chciała to będę sprzedawać swój monitor płodności wiec jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać ;-) (jest tez do wyboru język polski ;-) )
52954d0f447524961ff01223c2c34114.jpg

Queen ile chcesz za niego? I jak oceniasz jego działanie? Właśnie M. Się mnie pytał co bym chciała na urodziny to mu powiedziałam że jak do maja nie będę w ciąży to chce monitor z clearblue [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowy kosztuje prawie 600zl a ponieważ ten jest używany to 250zl plus koszty przesyłki z uk. Niestety nie mam już testów do niego wiec to trzeba dokupić. Monitor jest w super stanie z pudełkiem i instrukcja. Przy ustawieniach moZna wybrac język polski. Do działania potrzeba dwie baterie AA
Mi się go użytkowało super. Robisz testy owu i wkładasz do komputerka on odczytuje wynik i wprowadza dane. Oczywiście są Tez testy ciążowe do niego wiec tez odczytuje testy ;-)
2aec8825d27d78704c9c552d4bbf80ab.jpg
987f5e316c1ff4cf191c836fad054453.jpg
9a1ea4de3574fb30968b87903245703c.jpg

Nowy kosztuje prawie 600zl a ponieważ ten jest używany to 250zl plus koszty przesyłki z uk. Niestety nie mam już testów do niego wiec to trzeba dokupić. Monitor jest w super stanie z pudełkiem i instrukcja. Przy ustawieniach moZna wybrac język polski. Do działania potrzeba dwie baterie AA
Mi się go użytkowało super. Robisz testy owu i wkładasz do komputerka on odczytuje wynik i wprowadza dane. Oczywiście są Tez testy ciążowe do niego wiec tez odczytuje testy ;-)
2aec8825d27d78704c9c552d4bbf80ab.jpg
987f5e316c1ff4cf191c836fad054453.jpg
9a1ea4de3574fb30968b87903245703c.jpg

Super sranie [emoji23] uwielbiam słownik mi też często robi takie buble [emoji23]

reklama
Do góry