reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane sprzedaje bo skoro zostało mi tylko ivf to nie jest mi to do niczego potrzebne ;-) naturalnie i tak się nie uda wiec nie potrzebuje znać swojego cyklu. Przez miesiąc używała go moja koleżanka - zaszła od razu ;-) wiec jest nadzieja ze zdrowym pomaga szybko ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już jestem po wizycie. A więc lekarz zrobił usg i powiedział że ciąża bardzo młoda bo widzi tylko mały, czarny punkcik i żeby jutro lepiej powtórzyć betę. Zbadał szyjke, ponaciskal brzuch i powiedział że jest ok. Powiedział żeby za tydzień przyjść znów i zobaczymy dalej.
Wydebilam Dupka :D (duphaston) nawet zbyt nie protestował i przypisal nawet 2 opakowania które oczywiście już zakupiłam.:p :) Wydaje mi się że zaszkodzić nie powinny a będę się czuła trochę bezpieczniej. :)
Podsumowując jutro rano beta i dalej czekamy.

@marc jakbyś chciała mogę Ci wysłać ziółka :) sama kompletowałam według przepisu :)

O to ja poproszę :-* z miła chęcią :-) :-*

Kochane sprzedaje bo skoro zostało mi tylko ivf to nie jest mi to do niczego potrzebne ;-) naturalnie i tak się nie uda wiec nie potrzebuje znać swojego cyklu. Przez miesiąc używała go moja koleżanka - zaszła od razu ;-) wiec jest nadzieja ze zdrowym pomaga szybko ;-)

Nawet nie miałam pojęcia, ze takie coś istnieje :-)

A ja tak nie w temacie - bo jakby któraś chciała to będę sprzedawać swój monitor płodności wiec jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać ;-) (jest tez do wyboru język polski ;-) )
52954d0f447524961ff01223c2c34114.jpg

Queen ile chcesz za niego? I jak oceniasz jego działanie? Właśnie M. Się mnie pytał co bym chciała na urodziny to mu powiedziałam że jak do maja nie będę w ciąży to chce monitor z clearblue [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowy kosztuje prawie 600zl a ponieważ ten jest używany to 250zl plus koszty przesyłki z uk. Niestety nie mam już testów do niego wiec to trzeba dokupić. Monitor jest w super stanie z pudełkiem i instrukcja. Przy ustawieniach moZna wybrac język polski. Do działania potrzeba dwie baterie AA
Mi się go użytkowało super. Robisz testy owu i wkładasz do komputerka on odczytuje wynik i wprowadza dane. Oczywiście są Tez testy ciążowe do niego wiec tez odczytuje testy ;-)
2aec8825d27d78704c9c552d4bbf80ab.jpg
987f5e316c1ff4cf191c836fad054453.jpg
9a1ea4de3574fb30968b87903245703c.jpg

Nowy kosztuje prawie 600zl a ponieważ ten jest używany to 250zl plus koszty przesyłki z uk. Niestety nie mam już testów do niego wiec to trzeba dokupić. Monitor jest w super stanie z pudełkiem i instrukcja. Przy ustawieniach moZna wybrac język polski. Do działania potrzeba dwie baterie AA
Mi się go użytkowało super. Robisz testy owu i wkładasz do komputerka on odczytuje wynik i wprowadza dane. Oczywiście są Tez testy ciążowe do niego wiec tez odczytuje testy ;-)
2aec8825d27d78704c9c552d4bbf80ab.jpg
987f5e316c1ff4cf191c836fad054453.jpg
9a1ea4de3574fb30968b87903245703c.jpg

Super sranie [emoji23] uwielbiam słownik mi też często robi takie buble [emoji23]

reklama
Do góry