reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
antonia gdzie Twój test? u mnie temp. trochę spadłą, ale powiem Wam ze nie ma się co mnakrecac temp. bo mierzyłam dziś 4 razy po sobie i były różne 36,77 36,72 36,74 36,79-przyjęłam pierwsza
dziś 28 dc
upload_2017-3-8_8-23-20.png

Załączniki

• upload_2017-3-8_8-23-20.png
    upload_2017-3-8_8-23-20.png
    119,6 KB · Wyświetleń: 247
@Spark popieram, też czekam dzisiaj na jakieś kreseczki :D

@Carmen24 dziękuję czy ja wiem czy krzywe normalne chyba:p

Wiecie jaka kolejka masakra... :( myslalam ze jak tak wcześnie przyjade to szybko załatwię sprawe a tu jest horror tyle ludzi... mam nadzieję że zdążę przyjechać do domu i cos zjeść bo później muszę jechać do pracy .
Ja jadę zawsze przed 7 (od 7 laboratorium jest czynne), a i tak stoję w kolejce. Jakbym przyjechała o 8, to już bym z godzinę stała minimum.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png
A moze jak w ciazy :)

1488957821-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ty masz obiecujący wykres

FB_IMG_1488958386251.jpg

Dzisiaj 8 marca Dzień Kobiet ^_^ ^_^ ^_^

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana ☀
Niech dzień cały będzie radosny ^_^
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały
a Nas chłopy wyręczali!!