reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@nimitii zdrówka, wracaj do formy szybko!!
A jak z cushingiem?

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Hej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.

Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się ciągnie, termin na sobotę. Trzymam za nas wszystkie kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.

Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?

Tak, w ciąży :) kciuki zaciśniete! [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Windy z M po wojnie, on ma teraz mega skruche, nie jest zły o telefon, bardzo sie wystraszył wtedy bo mialam cisnienie z ktorym do lekarza powinnam maszerowac( a nie poszłam bo to był ewidentnie wynik stresu, samo tak nie skoczyło). Mało sie widzimy bo on pon, wt i sr pracuje od 7 rano do 22.

Co do wędzonego łososia, nie jest on tak do końca surowy bo przecież wędzony.
Doczytałam ze są dwa sposoby wedzenia. W 85F cold smoked salmon/cured ( to jest tylko 30C) albo w 145F (65C) to jest fully cooked salmon.
Wiecie jaki jest problem? Mialam w ręce 4 opakowania różne i na żadnym nie jest napisane w jaki sposób łosoś był uwędzony. Na pieczonego mnie w ogole nie ciagnie. A za tego wędzonego bym teraz zabila[emoji23][emoji23] taka chrupiąca bagietka z białym serkiem, łososiem wędzonym i kopereczkiem[emoji85] KCEM!!

Tabelka listopadowa jest cholera imponująca, wow!! Tak trzymać dziewczyny!!

A co z M2M? Chyba dawno juz jej tu nie było...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po wyglądzie widać, wędzony na zimno to ten różowy cieniutki, zazwyczaj plasterki, a na gorąco ma jaśniejszy kolor i zazwyczaj są w większych kawałkach :)

O proszę to już tu zakłady idą... ja stawiam 2 opakowania clo, słoik ziół ojca Sroki i pół opakowania donga jak będzie u mnie 2 kreseczki [emoji23]

To ja się chętnie ustawię w kolejce po ziółka :D

Cheebay miałam wczoraj operacje. Emzilka czuje się dobrze chodzę sobie ale wiadomo boli. Śmieje się że mam pępek Frankenstein'a [emoji23]
Ty to jesteś fenomenem :D uwielbiam Twój optymizm :)

Dziś musiałam jednak powtórzyć bete, bo musiałam pilnie iść do lekarza.
Nie martw się tymi normami z diagnostyki!
Dziś moja bet miała 1177,82 i na usg była piękna malusia kropeczka :) będzie dobrze! Nie stresuj się :)

Brawo!

qdkkj44j6bi2vbec.png

A ja tak nie w temacie - bo jakby któraś chciała to będę sprzedawać swój monitor płodności wiec jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać ;-) (jest tez do wyboru język polski ;-) )
52954d0f447524961ff01223c2c34114.jpg

reklama
Do góry