reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Millo @kotek87 dziękuję:)

@marc chciałam Ci oddać swojego donga ale widzę że już zamówiłas. :) A ziółka pijesz?
Co Ty, jaką chora... może masz jakis niedobór lub nadmiar czegoś i wystarczy to wyrównać. Idź do lekarza i powiedz jak wygląda sytuacja z miesiączkami. :)

Z tymi plemnikami to mi się wydalo jakby logiczne że jak częściej się wspolzyje to więcej się ich produkuje ale z drugiej strony jak ja z moim Ł często działalismy to widac bylo "objetosciowo" że ma mniej... :p więc ciężko powiedzieć. :p

Ja już w domciu, zjadlam i będę się szykować do lekarza.
Widziałam tabelkę, o Boziu tyle listopadowek ze aż mi prawie oczy na wierzch wyszły :o hehe :)
Jutro będę powtarzać bete boję się... będzie co ma być ale jednak się martwię bo bym chciała żeby było dobrze.

Dziś musiałam jednak powtórzyć bete, bo musiałam pilnie iść do lekarza.
Nie martw się tymi normami z diagnostyki!
Dziś moja bet miała 1177,82 i na usg była piękna malusia kropeczka :) będzie dobrze! Nie stresuj się :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć babeczki. Tak Was podczytuję i chciałam coś dorzucić na temat tego kłucia.
W tym cyklu faktycznie coś takiego miałam, chyba praktycznie od owu. Takie igły, nie w jajnikach ale po środku jakby w macicy.
W pierwszej (nieudanej) ciąży tego nie miałam.
W ogóle się zastanawiam czy to możliwe żeby się pierwsza od drugiej ciąży tak różniła..?
Teraz czuje się lepiej, albo mi się wydaje bo jeszcze za wcześnie..

Cześć babeczki. Tak Was podczytuję i chciałam coś dorzucić na temat tego kłucia.
W tym cyklu faktycznie coś takiego miałam, chyba praktycznie od owu. Takie igły, nie w jajnikach ale po środku jakby w macicy.
W pierwszej (nieudanej) ciąży tego nie miałam.
W ogóle się zastanawiam czy to możliwe żeby się pierwsza od drugiej ciąży tak różniła..?
Teraz czuje się lepiej, albo mi się wydaje bo jeszcze za wcześnie..
A gdzies tam w szyjce cie nie.rwalo ? Lub nie czulas promieniowania?? Kurde nie wiem jak to nazwac ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

hm.. nie wiem, ogólnie pobolewało jak na okres i to kłucie.. Szczerze mówiąc nie wyczuwam gdzie mam szyjkę hehe.
A i w pierwszej ciąży od samego początku mnie ciągło w pachwinie, tak bolało, że ciężko mi było trzymać długo sprzęgło ;) Teraz tego nie mam.

@89Katia bardzo ładna beta! :o :-) :)
dziękuję Kochana już nie będę patrzyć na normy tych gamoni bo zejdę :D
Widziałaś taka czarna malutka kropeczke? :)

Tak. Taka mini mini :) 4mm :)
Także looooozik! Cieszymy się ciąża, rośniemy i myślimy pozytywnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hm.. nie wiem, ogólnie pobolewało jak na okres i to kłucie.. Szczerze mówiąc nie wyczuwam gdzie mam szyjkę hehe.
A i w pierwszej ciąży od samego początku mnie ciągło w pachwinie, tak bolało, że ciężko mi było trzymać długo sprzęgło ;) Teraz tego nie mam.
Ja w 1ej nic nie czulam [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry