reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@nimitii zdrówka, wracaj do formy szybko!!
A jak z cushingiem?

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Hej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.

Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się ciągnie, termin na sobotę. Trzymam za nas wszystkie kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.

Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?

Tak, w ciąży :) kciuki zaciśniete! [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Windy z M po wojnie, on ma teraz mega skruche, nie jest zły o telefon, bardzo sie wystraszył wtedy bo mialam cisnienie z ktorym do lekarza powinnam maszerowac( a nie poszłam bo to był ewidentnie wynik stresu, samo tak nie skoczyło). Mało sie widzimy bo on pon, wt i sr pracuje od 7 rano do 22.

Co do wędzonego łososia, nie jest on tak do końca surowy bo przecież wędzony.
Doczytałam ze są dwa sposoby wedzenia. W 85F cold smoked salmon/cured ( to jest tylko 30C) albo w 145F (65C) to jest fully cooked salmon.
Wiecie jaki jest problem? Mialam w ręce 4 opakowania różne i na żadnym nie jest napisane w jaki sposób łosoś był uwędzony. Na pieczonego mnie w ogole nie ciagnie. A za tego wędzonego bym teraz zabila[emoji23][emoji23] taka chrupiąca bagietka z białym serkiem, łososiem wędzonym i kopereczkiem[emoji85] KCEM!!

Tabelka listopadowa jest cholera imponująca, wow!! Tak trzymać dziewczyny!!

A co z M2M? Chyba dawno juz jej tu nie było...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po wyglądzie widać, wędzony na zimno to ten różowy cieniutki, zazwyczaj plasterki, a na gorąco ma jaśniejszy kolor i zazwyczaj są w większych kawałkach :)

O proszę to już tu zakłady idą... ja stawiam 2 opakowania clo, słoik ziół ojca Sroki i pół opakowania donga jak będzie u mnie 2 kreseczki [emoji23]

To ja się chętnie ustawię w kolejce po ziółka :D

Cheebay miałam wczoraj operacje. Emzilka czuje się dobrze chodzę sobie ale wiadomo boli. Śmieje się że mam pępek Frankenstein'a [emoji23]
Ty to jesteś fenomenem :D uwielbiam Twój optymizm :)

Dziś musiałam jednak powtórzyć bete, bo musiałam pilnie iść do lekarza.
Nie martw się tymi normami z diagnostyki!
Dziś moja bet miała 1177,82 i na usg była piękna malusia kropeczka :) będzie dobrze! Nie stresuj się :)

Brawo!

qdkkj44j6bi2vbec.png

A ja tak nie w temacie - bo jakby któraś chciała to będę sprzedawać swój monitor płodności wiec jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać ;-) (jest tez do wyboru język polski ;-) )
52954d0f447524961ff01223c2c34114.jpg

reklama
Do góry