Lanvin
Fanka BB :)
do Pobierowa
Ooo, super! Gdzie będziecie spać? Skąd Ty właściwie jesteś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do Pobierowa
Ja jeszcze nie podam. Do 19 dc robiłam test owulacyjny i były negatywne, więc myślę że cykl bezowulacyjny i nie wiem kiedy@ przyjdzie czekam na nią z niecierpliwością bo mam skierowanie na drożność...a ona jak na złość...@ludek0288, czy mogłabyś napisać jak masz na imię i ile masz lat? Wpiszę Cie do tabelki
@Paraplu, @Jola8986, @StorAnia, @Agatusia1, @auslanderka, @caltha, @judytka777, jak wygląda sytuacja u Was? W tabeli jesteście po terminie @, jeśli przylazła to podajcie proszę kolejny termin
Ja jeszcze nie podam. Do 19 dc robiłam test owulacyjny i były negatywne, więc myślę że cykl bezowulacyjny i nie wiem kiedy@ przyjdzie czekam na nią z niecierpliwością bo mam skierowanie na drożność...a ona jak na złość...
Trzymam kciuki, żebys szybko na drożność się dostała. Ja rejestrowana się w styczniu, skierowanie na cito i...... 17maja termin.Ja jeszcze nie podam. Do 19 dc robiłam test owulacyjny i były negatywne, więc myślę że cykl bezowulacyjny i nie wiem kiedy@ przyjdzie czekam na nią z niecierpliwością bo mam skierowanie na drożność...a ona jak na złość...
O jaaa, ale Ci dobrze? <3 A gdzie jedziecie dokładnie?
To dobre objawy, ja czuję w moczu, że to jednak to... mój mocz się nie myli :* łepek do góry i zrób kolejny test
Ja też czekam na @ a jeszcze dobry tydzień[emoji53]Ja też czekam na @ z utęsknieniem[emoji23] a ona nie chce przyjść. Chciałabym, żeby przyszła już jutro.
Współczuję[emoji20]
Piękne;* gratulacjeMoje wprawne staraczki z sokolim wzrokiem [emoji12] dziś teścik wyglada tak Zobacz załącznik 797288
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam 2 razy dziennie od 16dnia cyklu do 24. Potem po teście pozytywnym zaczęłam brać obrazu 2 razy codziennieDziewczyny gratuluję dwóch kresek a za resztę trzymam kciuki a teraz pytanie po zabiegu krawawilam 10 dni,w poniedziałek byłam u lekarza na kontroli i wszystko w środku ok . Endometrium 11mm i pecherzyk 17mm więc owulacja zbliżała się wielkimi krokami czyli wtedy byłam 13dni po zabiegu...Dziewczyny w tych dniach oczywiście bobo sexy (szaleństwo) wczoraj jeszcze czułam lewy jajnik ale już bardzo słabo,kiedy mogłabym wziąć luteine w razie "W" i jak długo ja brać?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom