reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny gratuluję dwóch kresek :) a za resztę trzymam kciuki :) a teraz pytanie :) po zabiegu krawawilam 10 dni,w poniedziałek byłam u lekarza na kontroli i wszystko w środku ok . Endometrium 11mm i pecherzyk 17mm więc owulacja zbliżała się wielkimi krokami czyli wtedy byłam 13dni po zabiegu...Dziewczyny w tych dniach oczywiście bobo sexy (szaleństwo) wczoraj jeszcze czułam lewy jajnik ale już bardzo słabo,kiedy mogłabym wziąć luteine w razie "W" i jak długo ja brać?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@cheebay te kteski tak mnie zaskoczyly.. Kurde bliźniaki... To chyba przez moja kuzynke bo ona tak w tym miesiacu intensywnie o mnie mysli zeby zaszla a wlasnie na bliźniaki, ale juz 10letnie..
Wlasnie sie obudzilam i ide na betę!
@Emsi* jaka piekna kreseczka, juz nie taki bladzioch. <3<3<3
Jak ja dzisiaj w nocy nie moglam spać.. Masakra..
Mam mały problem, poniewaz jutro jade do spa z koleżankami z pracy. Wyjazd integracyjny z dyrekcja itd. I za cholere nie wiem jak sie wytłumaczyć z nie picia alkoholu. :happy::rolleyes: O okresie tez wiedzą ze mam dostac bo sie zalilam, zee bede miala na wyjazd, to mniejszy problem, poniewaz powiem ze sie po prostu spoznia.
@Bulbasek. Dziękuję za takie słowa:***

@cheebay te kteski tak mnie zaskoczyly.. Kurde bliźniaki... To chyba przez moja kuzynke bo ona tak w tym miesiacu intensywnie o mnie mysli zeby zaszla a wlasnie na bliźniaki, ale juz 10letnie..
Mam mały problem, poniewaz jutro jade do spa z koleżankami z pracy. Wyjazd integracyjny z dyrekcja itd. I za cholere nie wiem jak sie wytłumaczyć z nie picia alkoholu. :happy::rolleyes: O okresie tez wiedzą ze mam dostac bo sie zalilam, zee bede miala na wyjazd, to mniejszy problem, poniewaz powiem ze sie po prostu spoznia.

Możesz powiedzieć, że bierzesz jakieś leki np. ;)

Jakieś tabletki na wrzody itp. Najlepiej coś wymyślić że jest się chorą :-) wrzody chyba najlepsze;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O Matko, chwilę mnie nie było na forum a tu takie cudowne nowiny! :o❤❤❤ Wszystkim zaciazonym i zakreskowanym gratuluję! :)

Zostały tu jeszcze jakieś staraczki? :D
Bo ja chyba niedługo to nie będę miała do kogo napisać.:p

@StorAnia cieszę się że wizyta udana! Fajnie że już zmieniłaś na tą lekarke jako lekarza głównego.

A śniło mi się że mój Ł rozwalił Nasze nowe auto i byłam taka wściekła na niego że szok. :p Powiedziałam ze tydzień zdążyłam pojeździć a on mi z niego zrobił złom. I że tak się czasami wymądrza jak jedziemy razem a to on auto roztrzaskal. :p Jeszcze chciał jakąś prowizorke robić i doczepiac tam gdzie byla wgnieciona blacha jakąś inną byle jaką. :-D później się obudzilam i pomyślałam... to tylko sen ufff. :D

I śniło mi się że byłam na jakimś zlocie i była @Spark która dopiero co testowała i pokazała mi swoje 2 kreseczki :)
a ja pomyślałam że ja jeszcze nie mogę robić bo za wcześnie.

To miałam sny... :)

Do góry