reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi jest tam kreseczka, na pewno [emoji16]
Gratulacje [emoji8]
Nawet w negatywie przerobiłam [emoji12]
c150f11d1a6422a1d3357f46394770ab.jpg

[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha a ja wpadłam na pomysł, że przecież mogę w domu sprawdzić czy beta maleje[emoji41]. Zrobiłam test owulacyjny i jest cień kreski. Więc ładnie spadła i lada chwila odwiedzi mnie @[emoji2]. Boziu 1 raz stałam nad testem i prosiłam żeby była biel[emoji6]. Idę spać zadowolona hehe. Trzeba znajdować sobie powody do zadowolenia w każdej sytuacji. Dobranoc i mam nadzieję, że rano będę tu tylko 2 kreseczki oglądać[emoji122]

Emsi, tam jest cien jak byk, o matko[emoji33][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364]aby ściemniala kreseczka jutro[emoji173]️

Sylwkaq moje gratulacje!! Kochana takie tluste krechy przed terminem maupy na prawdę mogą oznaczać ciąże mnoga, No joke[emoji33][emoji6][emoji7] bo stężenie bhcg musi być juz konkret! Idziesz na betę?

Kochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264

Kurde bele co ja widzę ?! I ja gapa przegapiłam takie cudo ?! Mea Culpa !!!!
Trzymam kciuki, jest krecha ! :)
Happy!-designstyle-happy-m.png

Załączniki

• Happy!-designstyle-happy-m.png
    Happy!-designstyle-happy-m.png
    4,7 KB · Wyświetleń: 876
Hej dziewczyny:happy:podczytuje cały czas. My odpuścili sny, tzn kochamy się bez zabezpieczenia, ale bez liczenia itd. I tu mam problem bo od wczoraj wyskoczyła mi opryszczka w nosie i na ustach, oprócz tego gorączka też jest już trzy dni. Dziś poszłam do lekarza i ten wypisał mi heviran. No wszystko spoko, ale jeśli jednak jestem (chociaż pewnie nie)ale zawsze jakieś prawdopodobieństwo jest, to nie wiem czy zacząć go brać....Miała któraś kiedyś problem podobny?
Kochana, czasem opryszczka to objaw ciąży,bo organizm osłabia immunologie zeby zarodka nie odrzucił i wyskakuje opryszczka :) kciuki i olejna razie heviran!

Witam dziewczyny wczoraj wyszłam ze szpitala udało się bez zabiegu.Dzisiaj byłam u lekarza i powiedział ze przez 6mc nie moge się starać.Przepisał mi tabletki anty mam brac od pierwszego dnia cyklu jak miesiaczka przyjdzie lub zaczac jak bedzie dlugo krwawienie sie utrzymywac mocne.Na anty 3 cykle mam byc i 3 przygotowanie do starań.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Alkihisa, ja bym nigdy sie nie zdecydowała na 6 miesięcy czekania i to po całkowicie naturalnym poronieniu.. ja po zabiegu starałam sie po miesiącu!

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D
Bardzo sie cieszę ze trafiłaś w końcu na fajna babkę!

Dziewczyny!!!!!! To niemozliwe!!!! Pozytyw! Tak mocny!!! Czułość testu 25, facelle i robiony teraz! Sprawdzam caly czas czy to na pewno test ciążowy!! Nie wierze! Dzisiaj 13dpo jutro miala byc @
GRATULACJE!!! Ale krechy!! Czad!

No to znowu test wyszedł pozytywny. I to mocne krechy... Poszłam na betę ale jutro wynik. Odbiore dopiero jak z pracy wrócę. Przecież powinna spadać beta....
Super! Ciąża sie rozwija, trzymam kciuki. Nie warto juz w swojego kropka!

Muszę się pochwalić ;) dwa dni temu był jeszcze dosłownie cień cienia a tu dziś test robiony i 14 i proszę :)
Super :)
Kochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264

Gratulacje!!! Jest cien jak nic!! Jak możesz nam tu takie herezje pisać ze nic nie wyszło, skoro tu same ekspertki i nie takie cienie potrafią wypatrzeć!!!! Biegaj na betę :)

Na które kochanie? Bo z hsg muszę poczekać do @ a tej ni ma :(
A nie musisz wczesniej zarezerwować przybliżonego terminu na hsg, zeby nie było tak ze pójdziesz po @ do szpitala a oni ci powiedzą ze najbliższy termin to maj...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Kochana, czasem opryszczka to objaw ciąży,bo organizm osłabia immunologie zeby zarodka nie odrzucił i wyskakuje opryszczka :) kciuki i olejna razie heviran!

Alkihisa, ja bym nigdy sie nie zdecydowała na 6 miesięcy czekania i to po całkowicie naturalnym poronieniu.. ja po zabiegu starałam sie po miesiącu!

Bardzo sie cieszę ze trafiłaś w końcu na fajna babkę!

GRATULACJE!!! Ale krechy!! Czad!

Super! Ciąża sie rozwija, trzymam kciuki. Nie warto juz w swojego kropka!

Super :)

Gratulacje!!! Jest cien jak nic!! Jak możesz nam tu takie herezje pisać ze nic nie wyszło, skoro tu same ekspertki i nie takie cienie potrafią wypatrzeć!!!! Biegaj na betę :)

A nie musisz wczesniej zarezerwować przybliżonego terminu na hsg, zeby nie było tak ze pójdziesz po @ do szpitala a oni ci powiedzą ze najbliższy termin to maj...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Muszę dzwonić w pierwszym dniu cyklu, a tej cholery jak nie było tak nie ma... :(

reklama
A to mój test z dziś :) robiony 25 :)

Dziś powinnam dostać okres.
Bladzioch w porównaniu do Sylwkaq90 [emoji23]
Na żywo jakoś lepiej widać:)

69e4d7a6307c2f1bab782265cc672707.jpg

StorAnia może dla swojego spokoju siknij na test?
Ja tak zawsze robiłam jak okres mi się spóźniał i wiedziałam, ze nie jestem w ciąży. Moja głowa mnie blokowała :) jak tylko zobaczyłam biel to w ciągu kilku godzin przychodziła @

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry