reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D
Ania cieszę się że tyle optymizmu w tobie

reklama
Bliźniaki [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matkoo.. Siedze u rodzicow, moj m przyjechal. Nie moge wytrzymac juz.. Mialam zjesc obiad, ale nie zjadlam. Powiem mu jak bedziemy w domu.. Szoook dziewczyny..
Objawow tak nie mam.. Piersi troche bola jakby sine byly ale nie sa jakies nabrzmiale i troche sutki, cos tam w tym podbrzuszu troche cmi ale nic nadzwyczajnego.. Sluz jakis gęsty sama nie wiem. Nie obserwowalam siebie bo wiedzialam ze nic z tego. Teraz zaczne ❤

No nie tak to nie rób. Ale trzymam kciuki, żeby się nie pojawił[emoji110] .
A mierzysz temperaturę? Bo nie pamiętam.

Żartuję oczywiście, jasne, że powiem :)
Nie chciałabym przerywać tej dobrej passy, ale nic na to nie wskazuje.
Nie jestem w stanie mierzyć o tej samej porze, więc mierzę z czystej ciekawości, bo wiem, że nie jest to miarodajne.

No i super. Co to jest za stanowisko lekarza który mówi 40 latce że jest za stara LOL ;) ile aktorek, gwiazd itp wybierają późne macierzyństwo. Aza granicami naszego kraju ponoć to norma :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
On nie mówił, że jestem za stara, tylko ciągle podkreślał, że mam JUŻ 40 lat ;)
Nowa Pani Doktor zaczęła od badań i to jest super :)
Ania cieszę się że tyle optymizmu w tobie
Ja wiem, czy to optymizm? Po prostu nie chciałam znowu bawić się w clo bez sprawdzenia czy ma to sens. A składki odprowadzam od 20 lat i chyba należy mi się hsg na nfz, prawda? ;)

@Alkisha a można wiedzieć czemu aż tyle macie odczekać?
W tamtym roku myślałam jak mi pół roku kazał czekać to że po zabiegu i dlatego a teraz sama się oczyściłam to tak samo wydaje mi się że długo mi zabronił bo jak czytam was to wy takiego czasu nie macie.Jeszcze pojade do innego lekarza na konsultacje.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

On nie mówił, że jestem za stara, tylko ciągle podkreślał, że mam JUŻ 40 lat ;)
Nowa Pani Doktor zaczęła od badań i to jest super :)

Ja wiem, czy to optymizm? Po prostu nie chciałam znowu bawić się w clo bez sprawdzenia czy ma to sens. A składki odprowadzam od 20 lat i chyba należy mi się hsg na nfz, prawda? ;)
Tak dokładnie. Ja miałam zaraz na drugi miesiąc;) miałaś już to robione?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry