S
StorAnia
Gość
Co? Hsg? Nie no co Ty... Przecież mam już 40 lat i szkoda czasu na badania hsgTak dokładnie. Ja miałam zaraz na drugi miesiąc miałaś już to robione?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co? Hsg? Nie no co Ty... Przecież mam już 40 lat i szkoda czasu na badania hsgTak dokładnie. Ja miałam zaraz na drugi miesiąc miałaś już to robione?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Emsii ja tez robilam te faccele np i widzisz jaki dzisiaj pozytyw. To chyba nie moze byc pomylka.A to mój test owu 27dc ... ale ja jakoś nie do końca wierzę w testy owu wykrywające ciąże ... także tego
A w szczególności te facelle [emoji4] Zobacz załącznik 797242
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to mnie zdziwiło, że tak długo. Daj znać po konsultacji u innego gina co powiedział.W tamtym roku myślałam jak mi pół roku kazał czekać to że po zabiegu i dlatego a teraz sama się oczyściłam to tak samo wydaje mi się że długo mi zabronił bo jak czytam was to wy takiego czasu nie macie.Jeszcze pojade do innego lekarza na konsultacje.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No proszę następna? Sikaj ciążowy. A my trzymamy kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]A to mój test owu 27dc ... ale ja jakoś nie do końca wierzę w testy owu wykrywające ciąże ... także tego
A w szczególności te facelle [emoji4] Zobacz załącznik 797242
Emsii ja tez robilam te faccele np i widzisz jaki dzisiaj pozytyw. To chyba nie moze byc pomylka.
No właśnie to mnie zdziwiło, że tak długo. Daj znać po konsultacji u innego gina co powiedział.
No proszę następna? Sikaj ciążowy. A my trzymamy kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]
No dawajBoje się [emoji12]
Mam 5 doz ale strasz mnie obleciał ...
Boje się [emoji12]
Sikaj sikaj. Nie każ nam czekać[emoji12]Boje się [emoji12]
Sikaaaaj!Boje się [emoji12]