reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@StorAnia powiem Ci konowal nie lekarz. opowiem ci pewna historie. Moja kuzynka w wieku 37,5 lat trafia do lekarza w ciąży. A babka jej na to czy oszalała, że w tym wieku to na wnuki się czeka. W 38 urodziny na świat przychodzi jej córeczka przez cc. Podczas cc owa lekarka sugeruje ze niechcący może jej uszkodzić jajowody. Nos k... Teraz w wieku 41 lat kuzynka trafia do innego lekarza na badanie. A on ogląda jej bliznę po cc I tekst pięknie się zrosla. Może pani w kolejną ciążę zachodzic. Kuzynka ze nie ona nie chce, że już za stara. Lekarz jaka pani stara, w dzisiejszych czasach bardzo wiele kobiet decyduje się na ciążę po 40 i to na pierwszą. Nie demonizujmy wieku. ... widzisz różnice w podejściu do kobiety? Życzę Ci abyś trafiła na takiego drugiego lekarza [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png
Szkoda, że nikt ze znajomych nie ma dobrego ginekologa i nic nie może polecić :(
Zobaczymy jeszcze jutro ;)

@NeSSi fajnie ze z drugim Maleństwem wszystko ok... współczuję Ci tylko tej niepewności... ale skoro Maluszek się trzyma to na pewno jest zdrowy.

@marc przykro mi bardzo z powodu bety :( a który cykl się starasz? weź tego swojego za habety i przeprowadz męska rozmowę ;) mój ma 29 lat w tym roku a też jest troche dziecinny. A kiedyś to w ogóle była tragedia, czasami siebie podziwiam że miałam do niego tyle siły.

@Luxuorius ale rośnie ten Twój synek:)

@StorAnia ✊✊

@Paraplu może to nic groźnego.

A ja dzisiaj mam tak beznadziejny dzień że ... najchętniej to bym usiadła i płakała. Zapomniałam w pracy zakręcić olej do maski i nawet nie wiem kiedy się wylal... w rezultacie zalatwilam prześcieradło na łóżku kosmetycznym, ręcznik, mate do masażu i moje ubranie robocze. Najgorsze ze tego cholerstwa nie da sie zmyć...szefowa zła że robię szkody... ehhh ostatnio mam takiego pecha że szkoda gadać:(:(:(

Wszechswiat mnie chyba nienawidzi [emoji31]
Wczoraj plot, dzisiaj na kolposkopii widac bylo przebarwienia na fragmencie szyjki i...biopsja. Za tydzien w czwartek mam dzwonic czy juz sa wyniki.
Zajebiscie ku*wa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedna. Ale to jeszcze nic nie znaczy. Może te bóle podczas [emoji173] to właśnie przez te zmiany. Trzymam kciuki za wyniki[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Mam nadzieje, ze to z powodu infekcji ale chole*a wie na ta chwile. Musze poczekac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak cytologia ok. to powinno być dobrze. Może przez infekcje te zmiany. Szyjkę przerabialam z bratowa . Tylko u niej cytologia była zła , potem kolposkopia i biopsja. Jednego dnia dowiedziała się ze jest w ciąży i ma raka szyjki macicy. Na szczęście na razie wszystko ok, usunęli jej pół szyjki.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Wiem, wiem. W szufladzie 4 opakowania duphaston ;) tylko jeszcze potrzebuje konkretnego ginekologa :(

Dziękuję, gratuluję i trzymam kciuki :)

Jutro ginekolog, a w czwartek endokrynolog. Zobaczymy...
Dziękuję za radę, ale to nie takie proste :(
W pracy gram twardą i prawie uwierzyłam, że taka jestem... a wieczorem ryczę w poduszkę...
O widzę że nie jestem sama. Myślałam że jak pójdę do pracy to przestanę myśleć o stracie. A to wcale tak nie jest. Dużo dzieci się teraz urodziło i wszyscy przychodzą do sklepu z maluchami. Staram się nie zwracać uwagi na to. A wczoraj miałam gorszy dzień wróciłam z pracy to ryczalam. Powiedziałam mojemu że lepiej aby znalazł sobie inna taka która da mu dziecko. Powiedział że szczęście daje mu tylko ja. Ze mnie nigdy nie zostawi. Dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy. Wybaczcie za takie smety[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry